CIJENA 'LJEPOTE'

IZVADILA 6 REBARA KAKO BI BILA 'SAVRŠENA', SADA NE MOŽE PREŽIVJETI BEZ KORZETA Unutarnje organe nema što držati...

 Foto: Facebook

Žena koje je dala izvaditi šest rebara kako bi imala što uži struk, sada je suočena s novim problemom. Naime, zbog rebara koja nedostaju, unutarnje organe nema što držati na mjestu, pa su joj liječnici preporučili da cijelo vrijeme nosi korzet.

25-godišnja Pixee Fox na operaciju uklanjanja rebara potrošila je čak 80 tisuća funti. Osim toga, povećala je grudi i podigla stražnjicu. Zbog ljubavi prema estetskim zahvatima, proglasila se 'umjetnicom oblikovanja tijela', a uzor joj je lik iz crtića Jessica Rabbit.

Ova, u najmanju ruku, neobična Šveđanka nedavno je gostovala u programu rumunjske televizije gdje su voditelji izrazili zabrinutost za njezino zdravlje. Tom je prilikom otkrila kako su joj liječnici savjetovali da stalno nosi korzet.

'Rekli su mi da je preporučljivo da nosim nešto što bi mi držalo unutarnje organe ne mjestu i što bi ih štitilo. Tada sam počela nositi ove korzete načinjene posebno za mene', rekla je Pixee.

No stalno nošenje korzeta prilično je opasno i komplicirano. Naime, liječnici kažu da ako osoba 24 sata dnevno nosi korzet, onda jetra, bubrezi i sve ostalo nisu na svojoj prirodnoj poziciji što može predstavljati zdravstveni problem.





Over and over the Webb I am reading, and hearing the funniest comments and speculations to why I do what I do. It is a...

Posted by Pixee Fox on 19. prosinca 2015








App, I am not extreme enough so I just got morphed.  thank you. It looks cool thou

Posted by Pixee Fox on 15. prosinca 2015




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 23:29