NAPOKON

JAMES BLUNT SE ZARUČIO Vrijeme je za neke veselije pjesme u životu britanskog glazbenika?

 YouTube

Glazbenik James Blunt zaručio se djevojkom Sofiom Wellesley. James je djevojku zaprosio tijekom Božića, a par već planira svoju svadbu.

Šuška se kako će među gostima biti i legendarni Elton John koji je Jamesu i pomogao lansirati karijeru daleke 2004. godine kad je počeo pjevati na njegovim turnejama.

James i Sofia upoznali su se početkom 2012. godine, a spojila ih je Jamesova sestra Daisy.

'Jako sam sretan sa Sofiom, potrebno je biti jaka osoba kako bi mogao biti s nekim tko radi u glazbenoj industriji. Jako sam sretan što je imam', izjavio je James.

Nakon što su počeli vezu, 36-godišnji James je također izjavio kako je 'pravi srećković' što je našao takvu predivnu i osebujnu curu kao što je 29-godišnja Sofia.

Mnogi Britanci šale se na Jamesov račun komentirajući kako očekuju veselije skladbe zbog pjesme 'You're Beautiful'. Upravo ta pjesme je bila njegov apsolutni hit, a inspirirala ga je bivša djevojka.

'Bilo je to jadno razdoblje, pjesmu sam napisao o tome kako sam sreo svoju bivšu u podzemnoj dok je bila s novim dečkom, a za njega nisam ni znao da postoji. Uhvatili smo poglede međusobno i u tom trenutku sam živio jako dugo', otkrio je prije nekoliko godina kod Oprah.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 07:14