A TEK SU MU 23 GODINE

JE LI ON NASLJEDNIK DANIELA CRAIGA? Bliski suradnik redatelja Jamesa Bonda potvrdio - želi da najpopularnijeg tajnog agenta glumi pjevač hit boy benda

 
 Getty Images for ARIA

Harry Styles (23) prvu filmsku ulogu imao je tek lani, u povijesnom akcijskom trileru "Dunkirk", u kojem je utjelovio vojnika Alexa, a glumačko umijeće popularnog pjevača englesko-irskog benda One Direction oduševilo je i gledatelje i kritičare.

Hvalospjevima se nedavno priključio i Lee Smith, koji je radio montažu na filmu o Jamesu Bondu "Spectre" iz 2015. godine.

- Ako želimo mlađeg Bonda, Harry je idealan kandidat. Izuzetno je talentiran i kamera ga voli. Njegova samouvjerenost u 'Dunkirku' ostavlja dojam da je iza njega višegodišnje glumačko iskustvo. Mislim da je s njim nemoguće pogriješiti - izjavio je Smith za Daily Star.

Podsjetimo, Daniel Craig (49), aktualni James Bond, potvrdio je kako će glumiti u novom nastavku franšize o najpopularnijem tajnom agentu - premijera filma najavljena je za jesen 2019. godine, a dio bi se trebao snimati i u Dubrovniku.

A što se tiče Harryja Stylesa, ukoliko se Bondova ekipa odluči za njega, mlađahnog glazbenika na velikom platnu gledat ćemo 2022.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:26