KIČ I NEUKUS

'JEDINA ČISTA STVAR NA VJENČANJU JE BIO BIJELI DRES CODE' Uzvanici o skupoj i raskošnoj svadbi Tamare Ecclestone

 Instagram

Opijanje, bučna glazba, razuzdani ples samo su dio nepristojnog vjenčanja Tamare Ecclestone i Jaya Rutlanda, piše Daily Mail.

Jedina čista stvar, navode, bio je bijeli dres code.

Tamara Ecclestone možda ima novac kojim može kupit gotovo sve, no na žalost istim tim novcem ne možeš kupiti ukus i stil, stoji u tekstu.

Raskošno vjenčanje održalo se u jednom od najluksuznijih hotela francuske rivijere Grand-Hotel du Cap-Ferrat, poznat po glamuru Hollywooda, a kako kažu svjedoci, dan nakon vjenčanja izgledao je ekscesno.

Bivša djevojka princa Andrewa, Caroline Stanbury na svom Twitter profilu objavila je 'još uvijek tulumarimo, stil Essex'.

Novac je vrištao na sve strane. Na party su se dovezli u Rolls Royceu, Tamara je imala couture haljinu Vere Wang s dugim velom i ušivenim kristalia na korzetu. Prvi ples novopečeni bračni par je otplesao uz pjesmu Lionela Richieja 'Endles Love', koju je izvela Mariah Carey, angažirana za 20 milijuna kuna.

Na vjenčanju je i punih sat vremena zapjevao Elton John koji je za svoj nastup uzeo 'skromnih' 9 milijuna kuna.

Iako su troškovi bili viši od 54 milijuna kuna (samo je za hotelske sobe plaćeno 5 milijuna kuna), neki su se žalili da trodnevni događaj nije ispunio očekivanja.

Tijekom dana mlađi su se gosti zabavljali uz hotelski bazen ispijajući koktele i uživajući u kamenicama, no ostali su se gosti žalili da je zaglušujuća glazba remetila mirno okruženje.

Razmaženu Tamaru navodno je razbjesnilo što se na vjenčanju nisu pojavile princeze Beatrice i Eugenie te njihova majka Sarah.

- Bilo je sve besplatno, vrlo neformalno i opušteno. Bilo je gotovo previše neformalno. Jayevi uzvanici su se opijali, a jedan je viđen kako povraća nakon višednevnog alkoholiziranja. Puno je Tamarinih prijateljica pomislilo da su neki od tih muškaraca potencijalni ženici, ali mnogi nisu mogli dočekati da napuste party, ispričao je jedan od uzvanika, javlja Daily Mail.

Cijelo raskošno vjenčanje Tamara je navodno platila sama, a njezin otac milijarder Bernie Ecclestone navodno je zbog utrke u Montrealu zakasnio na vjenčanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:25