EMILY U PROBLEMIMA

JEDNA OD NAJTRAŽENIJIH MANEKENKI SVIJETA NA METI 'Zarađuje milijune, a iskorištava rupu u zakonu. Zbilja je patetična, neka se srami'

 
Emily Ratajkowski
 Profimedia, Beem

Prošli vikend New York Post objavio je da manekenka Emily Ratajkowski (27) i njezin suprug, glumac, producent i milijunaš Sebastian Bear-McClard (31), ne plaćaju najamninu za stan u New Yorku zahvaljujući tzv. "zakonu o potkrovlju" (Loft Law), koji Post opisuje kao "pravnu rupu s ciljem zaštite umjetnika u usponu s niskim primanjima".

Loft Law osmišljen je 1982. godine kako bi zaštitio siromašnije stanare pojedinih zgrada u New Yorku od nekvalitetnih uvjeta življenja, iseljenja i nepoštenih povećanja najamnine, no treba ga razlikovati od Loft Lawa osmišljenoga isključivo za umjetnike - naime, kako bi uopće mogao koristiti stan, prema spomenutom zakonu za umjetnike stanar mora posjedovati dokument ovjeren od strane Državnog vijeća za umjetnost u New Yorku ili gradskog odjela za kulturna pitanja.

Emilyjn suprug Bear-McClard u stanu u ulici Bleecker Street živi od 2013., a stanodavac je bijesan jer se milijunaš i dalje lažno predstavlja kao "umjetnik u usponu", iako vrlo dobro zarađuje, a najamninu nije platio od kraja 2017. godine, kad mu je i službeno završio zakup stana. Glumac i producent trenutačno je dužan najmanje 120.000 dolara.

Inače, Sebastianovo bogatstvo procjenjuje se na oko 12 milijuna dolara.

- Zbilja su patetični. Iskorištavaju sustav i rugaju se drugim stanarima koji zbilja jedva spajaju kraj s krajem - komentirali su ogorčeni susjedi, a prenio je portal The Cut.

U međuvremenu je Michael Kozek, Bear-McClardov odvjetnik, za New York Post rekao kako će se njegov klijent "boriti za spas svojega doma".

- On je umjetnik, rođen i odrastao u New Yorku, dijete umjetnika čiji su se roditelji svojedobno i sami borili za svoje domove, i to pod spomenutim zakonom - izjavio je odvjetnik.

No bijesni Amerikanci na Instagramu su se okomili i na Emily pa su joj ispod provokativnih fotografija, između ostaloga, pisali i "srami se" te "plati jeb**u stanarinu".

View this post on Instagram

Hi

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

View this post on Instagram

My new favorite blue @inamoratawoman

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:59