TEŠKA SITUACIJA

JEDNA OD NAJVEĆIH NADA R&B-a POKUŠALA SE UBITI Mlada pjevačica slomila se pod pritiskom glasina da je prevarila dečka, košarkašku superzvijezdu?

 The Come Up Show/Flickr

R&B pjevačica Kehlani Parrish navodno se pokušala ubiti u ponedjeljak navečer nakon što su se počele širiti glasine da je prevarila dečka, košarkaša Cleveland Cavaliersa Kyrieja Irvinga, s reperom PartyNextDoorom (pravim imenom Jahron Anthony Brathwaite), prenosi Los Angeles Times .

20-godišnja pjevačica otkrila je pokušaj samoubojstva putem objave na Instagramu na kojoj se može vidjeti njezina ruka priključena na infuziju te objašnjenje što se točno dogodilo.

'Danas sam htjela napustiti Zemlju. Bila sam potpuno sebična. Nikada nisam mislila da ću pasti ovako nisko', napisala je Kehlani, koja je ove godine nominirana za Grammy za svoj album ' You Should Be Here'.

Nakon te objave Kehlani je obrisala sve objave na Instagramu, no The Shade Room Inc je putem screenshota sačuvao te ponovno objavio Kehlaninu fotografiju s infuzijom uz objašnjenje njezina postupka.









'Nemojte vjerovati onome što čitate na blogovima, nikoga se nije varalo i ja nisam loša osoba. Svatko je povrijeđen i svi su trenutno zbunjeni. Međutim, od danas, nisam imala želju vidjeti sutra. No, Bog me spasio s razlogom i zbog toga moram biti zahvalna jer sada nisam u raju s razlogom. S tim na umu, pozdrav Instagrame', napisala je Kehlani prije brisanja svih objava.

Svi akteri ove priče u međuvremenu su obrisali objave koje se direktno tiču ove priče, no Complex ima PartyNextDoorovu objavu njega i Kehlani u krevetu koja je natjerala mnoge na pomisao da je pjevačica prekinula s košarkašem. Kyrie Irving obrisao je objavu s početka godine u kojoj je potvrdio da je u vezi s pjevačicom , koju je ona tada ponovno objavila na svojem Instagram profilu dodavši da je 'Kyrie Irving kralj te da joj je pokazao toliko puno u tako malo vremena'. Jedino što je ostalo od njihove veze na Irvingovom Instagramu je objava od prije dva tjedna naslovljena 'dobri stari partneri'.





Good ole fashioned partners. @kehlani

A photo posted by Kyrie Irving (@kyrieirving) on Mar 10, 2016 at 11:22pm PST





Sudeći prema nedostatku informacija o tome jesu li Kehlani i Irving prekinuli vezu, objava PartyNextDoora u kojoj on i pjevačica leže zajedno u krevetu dočekana je na nož te je Kehlani optužena da vara Irvinga, no postoje indicije da je njihova veza završila prije nego što je ta fotografija objavljena.

Niti Kyrie Irving niti PartyNextDoor za sada nisu dali nikakve izjave o događanjima, dok Complex prenosi da je Kehlani privremeno aktivirala svoj Instagram račun kako bi objavila fotografiju repera iz svoje bolničke sobe uz zahvalu da joj je on spasio život.

World Star Hip Hop na svojem Instagram profilu ima drugi dio poruke koju je Kehlani poslala kada je privremeno aktivirala svoj Instagram profil. U njemu je Kehlani napisala da njezin pokušaj samoubojstva 'nije zov upomoć' te da su stvari koje ona proživljava životne. 'Jako sam zaljubljena u svoju prvu ljubav', napisala je Kehlani aludirajući na repera PartyNextDoora. 'Nisam varalica, nisam kurva, ja samo vjerujem da treba slijediti svoje srce i ne lagati sam sebi. Svi su sretni, iskreni i zreli.'

U ovom trenutku nije jasno što je dovelo do ponovne veze PartyNextDoora i Kehlani jer je par proživio vrlo javan prekid koji je rezultirao pjesmom 'Kehlani's Freestyle' (poslije preimenovanom u 'Things & Such').

Prema pisanju TMZ-a , Kehlani se trenutno nalazi pod psihijatrijskom prismotrom jer se nakon pokušaja samoubojstva smatra prijetnjom za samu sebe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. svibanj 2024 09:42