POTVRDILI KRAJ LJUBAVI

Jelena i Janko više ne žive zajedno: 'Riječ je o privatnim problemima, a ne trećoj osobi'

Popularna scenaristica i zvijezda serije 'Obični ljudi' više ne stanuju na istoj adresi - iako je u svojim kolumnama bez zadrške pretresala intimne dileme, Jelena je ovaj put rekla samo kako razlog nije treća osoba
Zagreb, 180910.MSU ( Muzej suvremene umjetosti ).Dove Fashion Week. Na slici Janko Volaric Popovic i Jelena Veljaca.Foto: Nina Djurdjevic / CROPIX
 Nina Djurdjevic / CROPIX

Jelena i Janko Popović Volarić nakon pet godina zajedničkog života odlučili su da je najbolje da svatko krene svojim putem. Iz zajedničkog stana navodno se iselio Janko, a razlog razdvajanju nije treća osoba nego njihovi privatni problemi, javlja Story .

- Nakon pet godina zajedničkog života, unatoč velikoj ljubavi, naišli smo na prepreke koje su znatno utjecale na naš odnos. Odlučili smo se odvojiti i živjeti na različitim adresama. Do te odluke doveli su nas isključivo naši privatni problemi, a ne treće osobe ili drugi izvanjski faktori. Papire za razvod, za koje ste pitali, nismo predali. To je sve što u ovom trenutku možemo reći na tu temu. Hvala vam na razumijevanju – Jelenino je i Jankovo objašnjenje novonastale situacije u njihovu odnosu.

Vijest kako poznati par više ne stanuje zajedno proširila se početkom ove godine, no tada je razlog razdvojenog života bio praktične prirode - promjena parketa u stanu, piše Gloria .

Da u njihovom braku postoje bolji i loši dani iskreno su priznavali oboje, osobito Jelena koja je o svojim emocionalnim dilemama često pisala u kolumnama. No, sva su se previranja u skladnom braku Jelene i Janka činila tek kao sitne nesuglasice dvoje ljudi koji žive brzim tempom i puno rade, a ne kao privatni problemi, koje scenaristica Larinog izbora sada navodi kao razlog razdvajanja.

-Suprug i ja od početka smo veze navikli na to da jedno od nas puno radi i izbiva od kuće. Tim smo tempom prohodali i tako smo nastavili u braku. Onaj tko je kod kuće obavlja svakodnevne poslove nužne za život. Ne cvilimo zbog toga jer kad smo zajedno onda smo vrlo intenzivni - rekla je Jelena u razgovoru za Gloriju u povodu objavljivanja knjige njezinih kolumni Tatine curice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 22:15