INTIMNO PRIZNANJE

JELENA ROZGA 'Još 2006. osjetila sam promjene na tijelu, otišla kod liječnika, rezultati su bili loši...'

Jedan je liječnički pregled potvrdio njezine najgore sumnje
 Neja Markicevic / CROPIX

Uvijek nasmijana i vedra, pjevačica Jelena Rozga, svojom pojavom ostavlja dojam bezbrižne djevojke iz Spita, koja s lakoćom korača stazama slave. Od pojavljivanja na javnoj sceni prije 18 godina, regionalna pop zvijezda dugim nogama i vitkim stasom mamila je uzdahe gdje god da se pojavi.

Tridesetsedmogodišnja Splićanka za sebe kaže da je prava lavica, a borbenošću i optimističnim pogledom na svijet vješto skriva slabe točke, iako je uvijek isticala da je emotivno krhka i da je zbog ljubavi često zaplakala. Ipak, najveću bol nije joj priredio nijedan muškarac, već tihi neprijatelj, koji joj se godinama polako prikradao.

Kada je prije devet godina shvatila da se s njezinim tijelom događa nešto ozbiljno i da ima zdravstvenih problema, Jelena je odlučila suočiti se sa svojim strahom, a jedan je liječnički pregled potvrdio njezine najgore sumnje.

Bolest je uzrokovala gubitak kilograma, a javili su se i problemi s kožom. Iako su za to do sada znali samo njezini najbliži, srpski magazin "Hello!" došao je do informacije o zdravstvenom stanju pjevačice nakon čega je Jelena sama odlučila prekinuti dugogodišnju šutnju.

U iskrenoj ispovijesti glazbena zvijezda otkriva detalje borbe za zdravlje na koju je osuđena do kraja života.

- Pred kraj 2006. godine osjetila sam promjene na svom tijelu. Pretjerano umaranje, gubitak težine i veliki problemi s kožom. To je bilo baš u onom periodu kada se moj život mijenjao i kada sam nakon "Magazina" počela solo karijeru. Iako mi svi imamo tendenciju da kažemo da je to normalno, stres napravi takve stvari. U jednom trenutku sam odlučila provjeriti stanje kod liječnika i rezultati su, nažalost, bili loši. Dijagnosticirali su mi hipertireozu - rekla je Rozga za "Hello!" .

Kazala je i da svaki dan započinje hormonskom terapijom.

Hipertireoza je stanje povećane aktivnosti štitnjače, čija je posljedica prekomjerno lučenje njezina hormona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 05:19