UDRUGA PETA IZABRALA

Jessica Chastain i Woody Harrelson najseksepilniji vegetarijanci na svijetu

Organizacija za zaštitu i prava životinja PETA proglasila je holivudske zvijezde Jessicu Chastain i Woodyja Harrelsona najseksepilnijim poznatim vegetarijancima.

Slavni glumci odabrani su u konkurenciji od preko stotinu svojih kolega, među kojima su i bili Michelle Pfeiffer, Anne Hathaway, Ellen DeGeneres, Ben Stiller i Joaquin Phoenix. Jessica i Woody na bezmesnoj su dijeti više od 40 godina.

Postala i veganka

Chastain je, naime, meso iz svoje prehrane izbacila prije 15 godina, a posljednjih pet godina je i veganka, što znači da ne jede nikakve proizvode životinjskog porijekla.

- Ne želim mučiti ni jedno živo stvorenje i pridonositi surovosti svijeta - navela je Jessica, kojoj veganstvo nije smetalo da nabaci desetak kilograma za potrebe snimanja filma “The Help”.

- Morala sam imati obline pa sam jela puno soje, kupovala doslovce na litre sladoleda od soje, topila ga u mikrovalnoj i potom to pila. Odvratno iskustvo, ali zato sam imala raskošne grudi u filmu - rekla je ranije Chastain.

Harrelson je na vegansku prehranu prešao zbog zdravstvenih razloga još prije 25 godina.

- Jeo sam tone hamburgera i ramsteka i nakon takvih obroka bih bio kao nokautiran. Morao sam odustati - naveo je Harrelson (50) u intervjuu za časopis Maxim.

Odbacio mlijeko

- Prva stvar koju sam odbacio bili su mliječni proizvodi. Imao sam oko 24 godine i previše akni na licu. Susreo sam neku djevojku u autobusu koja mi je rekla da prestanem piti mlijeko i da će svi ti simptomi nestati u roku od tri dana. Tako je i bilo - dodao je Harrelson.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 13:03