KRALJ LJUBAVI

Jim Carrey i Jenny McCarthy na Twitteru objavili prekid

 Sipa

Zadnjih nekoliko mjeseci nije baš cvjetala ljubav u Hollywoodu. Oscarovka Sandra Bullock, ali i cijeli svijet, saznali su za afere njezina muža Jessea Jamesa, a Kate Winslet je nedavno objavila da se razvodi od redatelja Sama Mendesa. Razlaz nakon 23 godine veze objavili su Susan Sarandon i Tim Robbins.

Kralj ljubavi sinoć su obznanili Jim Carrey i Jenny McCarthy, nakon petogodišnje veze.

Na svojim Twitter profilima su objavili da su zahvalni za vrijeme koje su proveli zajedno i da jedno drugome žele najbolje.

Prekid njihove veze iznenadio je hollywoodske kuloare, jer se činilo da je riječ o jednom od najsretnijih showbiz parova.

Jim Carry bio je velika podrška Jenny i njezinom sinu, koji boluje od autizma te ju pratio u mnogim aktivnostima vezanima za borbu protiv te bolesti.

U veljači je na upit novinara kako planira provesti Valentinovo poznati glumac odgovorio: „Sa Jenny je svaki dan Valentinovo“

- Zahvalna sam za sve godine koje smo Jim i ja proveli zajedno. Jim će i dalje biti prvi muškarac u mome srcu, a njegova kći bit će i dalje dio mog života – napisala je u priopćenju. (A.V.)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 18:43