NIKA ANTOLOS

'JOŠ SMO ZAJEDNO, A ŠTO ĆE BITI DALJE, TKO ZNA. NIJE SVE UVIJEK DIVNO I KRASNO' Naša pjevačica iskreno i bez imalo zadrške progovorila o krizi u braku

 
Nika Antolos
 Srdjan Vrancic / CROPIX

Niku Antolos (29) većina pamti kao članicu benda Feminnem, koju je prije osam godina ljubav odvela u Rusiju. Udala se za Aleksej Rubana, a par je u braku dobio i četverogodišnju kćer Siennu.

- Rusi su divan narod, ali nisu moj narod - prevelika je ta njihova hladnoća, nema empatije, a ja nisam stvorena za to - rekla je za IN magazin pjevačica koja se baš zato s obitelji prije tri godine vratila u Hrvatsku.

No za nju se u domovini posljednjih godina ipak nije previše čulo. Sve do prije nekoliko mjeseci, kad je Nika na društvenim mrežama prestala objavljivati fotografije supruga, a uklonila je i njegovo prezime.

- Trenutačno smo još uvijek zajedno, a dalje što će biti, tko zna. To ćemo samo nas dvoje odlučiti, ali Aleksej je Siennin otac i to je broj jedan. Sve drugo je manje bitno. Treba raditi, treba se čupati, jer brak nije uvijek divan i krasan, nije sve savršeno - objašnjava Antolos.

U razgovoru za IN magazin otkrila je i kako je njezina kći s nepune dvije godine, nakon što je primila kombinirano cjepivo koje se već dugo koristi i u rutinskoj je uporabi u Hrvatskoj, doživjela neočekivanu reakciju.

- Bila je u šoku 18 sati. Imala je i neurološku posljedicu, grčenje tijela i oteklinu koju su morali 'na živo' rezati... I zakonski u kartonu piše 'ne docjepljivati', više ni ja ne bih docjepljivala, jer korak poslije toga bila bi jedino smrt, što mi nije opcija, riskirati ne dolazi u obzir - izjavila je bivša članica benda Feminnem.

A s obzirom na činjenicu da zbog brige o djetetu i dalje ne radi, Nika je spas pronašla u pisanju poezije. Za sad sve objavljuje samo na Instagramu, a nada se kako će jednoga dana to službeno objediniti i u knjizi. Antolos je također otkrila kako sve intenzivnije razmišlja i o povratku pjevanju.

- Voljela bih imati jednu dobru pjesmu, baladu, ali da me nije sram ni za 20 godina, to bih voljela - zaključila je Nika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 18:35