VRLO MLADI TATA

Justin Bieber postao tata? Obožavateljica tvrdi da je on otac njezina djeteta, tuži ga i želi alimentaciju

Obožavateljica i Bieber spavali su kada je on imao svega 16 godina što znači da bi je vlasti, ukoliko se njezina priča pokaže istinitom, mogle optužiti za seks s maloljetnikom
FILE - In this Monday, April 5, 2010 file photo Canadian pop star Justin Bieber performs at the annual White House Easter Egg Roll in Washington, hosted by President Barack Obama. Thousands of frenzied teenagers, who spent the night camped out by Sydney Harbour, Australia, awaiting a concert from Justin Bieber, surged toward the venue Monday April 26, 2010, sending at least eight girls to the hospital and injuring several more. (AP Photo/Charles Dharapak, File)
 AP

Globalno popularni pjevač Justin Bieber mogao bi se vrlo brzo naći na sudu nakon što ga je jedna njegova obožavateljica izjavila da je upravo on otac njezina tromjesečna djeteta, javlja stranica Radaronline . Mariah Yeater (20) je krajem listopada protiv Biebera uložila i tužbu te zahtjeva da se 17-godišnji pjevač podvrgne testu očinstva. Osim toga traži i da Bieber svom djetetu 'pruži odgovarajuću skrb'.

Prema njezinim navodima, ona i Bieber spetljali su se 25. listopada prošle godine nakon njegova koncerta u centru L.A. Staples. Tada je pjevač i idol tinejdžerica diljem svijeta imao svega 16 godina što znači da bi vlasti Yeater, ukoliko se njezina priča pokaže istinitom, mogle optužiti za seks s maloljetnikom. Yeater priča kako su je u backstage pozvali Bieberovi tjelohranitelji.

- U trenutku je postalo jasno da se oboje privlačimo te smo se počeli ljubiti. Nedugo nakon toga, Justin Bieber je predložio da s njime odem negdje gdje možemo biti sami. Složila sam se i krenuli smo. Rekao je da želi voditi ljubav sa mnom te da će mu to biti prvi put - priča Yeater.

Navodi i kako se Bieberova osobnost znatno promijenila kada su ušli u njegove privatne prostore. Postao je agresivan i govorio joj je proste stvari.

- Tražila sam ga da stvari kondom za zaštitu, no odbio je. Tada je rekao da prvi put želi osjetiti sve - navodi Yeater opisujući spolni odnos kao 'kratak'.

Saslušanje na sudu najavljeno je za 15. prosinca.

- Još nismo dobili uvid u tužbu, no tužno je da netko izmišlja ovako zlobnu priču i lažne optužbe - rekao je glasnogovornik mladog pjevača.

Podsjetimo, Bieber se nalazi u sretnoj vezi s pjevačicom Selenom Gomez (19) od kraja prošle godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 12:59