17-GODIŠNJI TATA

Justin Bieber pristao na DNA test za utvrđivanje očinstva

Hocky fan, Justin Bieber was spotted wearing a Chicago Blackhawks cap, in Beverly Hills, on Saturday, October 28th, 2011 X17online.com
 RS/X17online.com / X17online.com

Odvjetnici Mariah Yeater, majke djeteta čiji je otac navodno Justin Bieber (17), potvrdili su medijima da je mladi pjevač pristao na DNA test za utvrđivanje očinstva.

"Ohrabreni smo time da je Justin pristao napraviti DNA test prije nego što mu je to sud naložio, ovo je jedini način da sigurno utvrdimo tko je otac tog djeteta", izjavili su odvjetnici.

No odvjetnički tim Justina Biebera danas je podigao protutužbu protiv Mariah, te se nadaju kako će tim primjerom svim djevojkama kojima bi ubuduće mogle učiniti istu stvar pokazati što ih čeka.

Podsjetimo, u srijedu je u javnost izašla vijest da je svjetski popularni pjevač Justin Bieber otac djeteta jedne svoje obožavateljice, a magazin Star prvi je objavio fotografiju Mariah Yeater s njezinom sinom.

U svojoj službenoj izjavi, danoj pod zakletvom, Yeater je na kalifornijskom sudu ispričala da ju je Bieber pozvao u backstage 25. listopada prošle godine na njegovom koncertu u L.A. Staples centru. Prema njezinim tvrdnjama, seks s mladim pjevačem, koji je tada imao 16 godina, trajao je svega 30 sekundi.

Tristyn Anthony Markhouse Yeater ima tri mjeseca, a 20-godišnja majka rodila ga je 6. srpnja ove godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:49