'SRETNIJA JE NEGO IKAD'

KAD SE SLEGNE PRAŠINA Glumica Gwyneth Paltrow planira ludu proslavu povodom razvoda braka

 AFP

'Želi napraviti veliku zabavu sa svojim najboljim prijateljicama kako bi svima dala do znanja da je sad sretnija nego ikad što je u statusu slobodne žene', otkrila je prijateljica Gwyneth Paltrow.



Sve češći trend u svijetu, priprema zabava povodom rastave braka očito se svidio i Gywneth koja se nakon 11 godina razvodi od pjevača Coldplayja, Chrisa Martina.

Prema riječima njezinih prijateljica, Gwyneth je već počela s planiranjem spektakularnog događaja na koji će biti pozvane samo žene.

Zabava će se održati, kako otkriva, čim se slegne medijska prašina te prestane izvlačiti prljavo rublje iz njezinog bračnog života.

Prijateljice još uvijek ne znaju što to Gwyneth točno sprema, ali se nadaju da neće cijelu večer morati gledati njezine filmove.

Podsjetimo, jedan prijatelj nedavno je za US Weekly otkrio kako je Gwyneth organizirala vlastiti filmski festival i natjerala ih da gledaju njezine stare filmove.

'Gwyneth se totalno osramotila kad je održavala privatni 'Goop Film Festival' na svom imanju u Hamptonsu. Nakon što je film 'Iron Man 3' prošao sjajno u kinima, ona je počela održavati redovita prikazivanja njezinih starih filmova iz 1990-ih godina. Čak i 'Seven', 'Sliding Doors' i 'Shakespeare in Love'', otkrio je prijatelj nedavno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 01:49