ZRINKA CVITEŠIĆ ISKRENO

'Kad shvatim da imam 35 godina, a nemam svoj krov nad glavom, pitam se jesam li baš tako trebala'

 Foto: Matej Dokić

SARAJEVO - Slavna hrvatska glumica Zrinka Cvitešić dala je intervju Dnevnom avazu u Sarajevu, gdje je doputovala kao dio L’Orealovog tima, koji ju je odabrao za zaštitno lice 2014. godine.

O angažmanu za L’Oreal, čija su zaštitna lica do sad bila Laetitia Casta, Aishwarya Rai i Eva Longoria, rekla je kako je tim iz Hrvatske nazvao njezinu agenciju u Londonu i ponudio suradnju.

- Kada pogledate sva ova imena na plakatu, nema tu mnogo rasprave. Samo sam pitala da li sam slobodna, i kada su odobrili angažman, stigla sam u Sarajevo, rekla je Cvitešić.

Osvrnula se i na svoju iznimno uspješnu godinu, u kojoj je dobila prestižnu britansku nagradu Olivier za ulogu u mjuziklu ‘Once,’ naglasivši kako je uložila sve što je mogla, i fizički, i psihički i emotivno. Ipak, o osobnom životu nije htjela pričati, a uz smiješak je odbila komentirati svoju vezu s Nikom Kranjčarom.

Izjavila je kako pažljivo bira uloge, i radi isključivo ono u što vjeruje.

- Posla ima malo i onda još kada odlučiš birati, teško je od toga živjeti. Ali, to je bio moj put, rekla je Zrinka.

- Sada, iskreno, kada shvatim da imam 35 godina i da nemam svoj krov nad glavom, onda se zapitam jesam li baš tako trebala. Ali kada se ujutro probudim i pogledam u ogledalo, kada vidim ono što želim vidjeti i stojim iza toga sto posto i sa dvije noge na zemlji, onda mi je sve savršeno, kazala je.

Kao osoba koja je s 11 godina postala izbjeglica i živjela u skloništima, osvrnula se i na aktualna ratna zbivanja u svijetu.

- Sada sam se vratila iz Kijeva. U Ukrajini je katastrofa. Jedini komentar koji mogu dati je da mi nije jasno da čovječanstvo ništa nije naučilo iz svih ovih stoljeća. I činjenica je da nećemo nikada. Nevjerojatno je koliko smo glupi! To je suludo, život je toliko lijep i ima mjesta za sve, da se još sto puta rodim, ja rat ne mogu razumjeti, rekla je Zrinka za Dnevni avaz.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 13:43