KRAJ ŽIVOTA BEZ SEKSA

KAKAV BIZARNI NOVI SLAVNI PAR Zamrzila muškarce pa se zavjetovala na celibat, a sad se zaljubila u pjevača koji se dvaput razveo od iste žene!

 
Eminem i Nicki Minaj
 Getty Images

Nicki Minaj (35), američka reperica rođena u karipskoj državi Trinidadu i Tobagu, prije točno godinu dana javno se, gostujući u showu komičarke Ellen DeGeneres (60), zavjetovala na celibat.

- Dosta mi je i muškaraca i spojeva! Mrzim ih! Probat ću biti u celibatu, želim izdržati barem 365 dana! - izjavila je lani u svibnju višestruka dobitnica glazbenih nagrada Billboard i American Music Awards.

No čini se kako je život bez seksa za ekscentričnu Nicki napokon stvar prošlosti - glazbenica je, naime, na Twitteru potvrdila kako se viđa s kolegom Eminemom (45). Kad ju je jedna obožavateljica na spomenutoj društvenoj mreži izravno pitala jesu li Slim Shady i ona zbilja par, Minaj je odgovorila: "Da", prenosi The Mirror.

Podsjetimo, reperica iza sebe ima propale veze s kolegama Meekom Millom (31), Nasom (44) i Safareejem Samuelsom (36), a Eminem, pravoga imena Marshall Bruce Mathers, 2006. definitivno se razveo od srednjoškolske ljubavi Kimberly Anne Scott (43), koju je oženio dvaput i s kojom ima kćer Hailie (22).

- Spojevi jednostavno nisu za mene... Priznajem, upoznavao sam žene u striptiz klubovima, ali to su bili površni odnosi i nijedan nije prerastao u vezu. Ipak, barem mi je bilo zabavno - izjavio je svojedobno Eminem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:15