DUGO JE TO ODBIJALA

KAKO JE ADELE TAKO DRASTIČNO PROMIJENILA IZGLED? Nije samo mršavljenje u igri, stručnjaci sumnjaju da je u pitanju nekoliko estetskih zahvata...

 
 Instagram

32-godišnja pjevačica Adele iznenadila je svijet nakon što je za svoj rođendan objavila svoju fotografiju na kojoj izgleda uistinu neprepoznatljivo, osim što je izuzetno smršavjela, mnogi je na toj fotografiji nisu prepoznali pa su samo neki od komentirala bili - 'tko si ti?', 'što si napravila Adele?'

Adele je, navodno, izgubila oko 45 kilograma, držala se restriktivne dijete i dnevno nije unosila više od 1000 kalorija te je redovito vježbala.

Ubrzo su krenula i nagađanja kako joj je to pošlo za rukom. Svjetski mediji tvrde da se slavna pjevačica uz rigorozne dijete podvrgnula i estetskim korekcijama, piše Daily Mail.

Doktorica Lucy Glancey tvrdi da je po viđenoj fotografiji uočila da su Adeleine obrve puno više nego što su prije bile te da su oči šire, a to može biti znak botoksa.

Stručnjaci također procjenjuju da je Adele možda ubrizgavala filere u lice kako joj ono ne bi bilo ispijeno. A neki stručnjaci smatraju da se Adele podvrgnula i zatezanju kože.

"Postoji napredna tehnika zatezanja kože laserom i radiofrekvencije za poticanje proizvodnje kolagena, za trenutačno zatezanje i podizanje kako bi se smanjila pojava opuštene kože. Ti tretmani dobro djeluju na područje oko očiju, vilice, vrata i ruku", objašnjavaju stručnjaci.

Adele ništa od toga nije željela komentirati, a ne tako davno izjavila je da ne želi ići na plastične operacije.

"Želim ovako izgledati zauvijek. Pomirite se s time. Kad se pomirite, bit ćete opušteniji", izjavila je Adele.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 04:54