NAKON DETOKSIKACIJE

KAKO JE MRTVA PIJANA KATE MOSS UOPĆE UŠLA U AVION? 'Šarmom je obrlatila službenika da je pusti bez rezervacije'

Kate Moss došla na aerodrom u Turskoj iz obližnjeg centra za detoksifikaciju
British model Kate Moss presents a creation by US designer Marc Jacobs for Louis Vuitton during the Spring/Summer 2012 ready-to-wear collection show, on October 5, 2011 in Paris. AFP PHOTO/PATRICK KOVARIK
 PATRICK KOVARIK

Supermodel Kate Moss "prepraćena" je iz zrakoplova u zračnoj luci Luton jer je tijekom leta iz Turske do Velike Britanije remetila mir, javlja BBC. Tako je zrakoplov Easyjeta u nedjelju poslije podne u zračnoj luci dočekala policija koju je pozvala kompanija, kako bi, navodi se u policijskom priopćenju, "pomogli osoblju da se preprati putnik s leta koji je popodne stigao na Luton".

Zanimljivo, protiv slavne manekenke nije podignuta optužnica niti je uhićena.

No, kako se Kate Moss vidljivo alkoholizirana uopće uspjela ukrcati na avion, i to, čini se, bez rezervirane karte?

Priču je rekonstruirao kralj tračeva Perez Hilton, koji navodi da je Kate Moss došla na aerodrom iz obližnjeg centra za detoksikaciju, te je zatim provela poduže vrijeme čavrljajući s osobljem u zračnoj luci

Hilton prenosi izjavu jedoog svjedoka, po kojoj se čini da nije imala kartu te da je šarmom uspjela obrlatiti menadžera i provukla se na avion. Bilo je jasno da je pod utjecajem alkohola i bila je glasna, očito se ne zabrinjavajući oko toga hoće li biti primijećena.

No, ipak je bila primijećena, kako je i Twitter posvjedočio.

Neki su se putnici požalili da je zbog manekenke let kasnio dva sata, ali osoblje niskotarifne zrakoplovne kompanije tvrdilo je da kašnjenje nije imalo veze s Kate Moss te da su u zrakoplovu svi imali kartu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 18:01