NEDOSTAJE JOJ SLAVA

KAKO NEUGODNO! 'Gwyneth Paltrow natjerala je prijatelje da gledaju njezine stare filmove'

 Sipa/Cropix

Gwyneth Paltrow, tvrde prijatelji, ima zaista veliki ego. Tako je jedan prijatelj otkrio da je njega i još nekolicinu zajedničkog društva Gwyneth natjerala da gledaju njezine stare filmove.

'Gwyneth se totalno osramotila kad je održavala privatni 'Goop Film Festival' na svom imanju u Hamptonsu. Nakon što je film 'Iron Man 3' prošao sjajno u kinima, ona je počela održavati redovita prikazivanja njezinih starih filmova iz 1990-ih godina. Čak i 'Seven', 'Sliding Doors' i 'Shakespeare in Love'', otkrio je prijatelj.

Gwyneth je navodno ispitivala prijatelje što im je bilo najbolje u filmovima i na taj način je htjela oživjeti svoje stare dane slave.

'Istina je da ako pogledate njezin raspored sad, ona nije glumica s punim radnim vremenom, ali i dalje želi da je se tretira kao filmsku legendu. Zato je i pokazivala svoje stare filmove prijateljima koji bi radije gledali kako se boja suši na zidu nego to, a ni Chris nikad na tim događanjima nije bio prisutan, no, to joj nije pomoglo da shvati koliko je neugodno to što radi', dodao je prijatelj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 19:56