ZAHVALAN ŠTO JE ŽIV

KANDIDAT 'ŽIVOTA NA VAGI' IMAO NESREĆU 'Slomljen mi je nos i bojim se vožnje, stalno vraćam taj događaj unatrag. Sreća da sam bio vezan...'

 
 INSTAGRAM

Mario Mandić, jedan od kandidata prošle sezone showa "Život na vagi", neugodno je iznenadio pratitelje na Instagramu kad je objavio da je imao prometnu nesreću. Iako fotografija vozila kojim je upravljao izgleda stravično, Mario je, srećom, u redu i na kućnoj je njezi, a za RTL je ispričao detalje nezgode koja se dogodila u utorak oko 12 sati.

- Radio sam i vozio sam kombi. Vozilo je bilo neispravno. Naletio sam na hupser, kombi se isključio, zaključao se volan i samo sam izletio - prisjetio se potreseni Mario.

- Slomljen mi je nos i bojim se vožnje, stalno vraćam taj događaj unatrag... Kad sam izišao iz vozila, gledao sam kombi i križao se, nisam mogao vjerovati da sam živ. Sreća da sam bio vezan, inače me ne bi bilo - kaže ovaj vatrogasac i otac dvoje male djece.

Koliko ga je nesreća prestrašila, svjedoči i njegova objava na Instagramu, u kojoj se zahvalio Bogu što je ostao živ.

- Bog ponekad pronalazi razne načine kako bi nas probudio i dao nam novu šansu, a meni se to dogodilo prekjučer kad sam doživio tešku prometnu nesreću, koja je mogla završiti s najgorim mogućim ishodom, ali zahvaljujući Bogu, završila je dobro.

Danas mi kroz glavu prolazi puno misli, ali najviše ona da je život dragocjen i da uistinu trebamo voljeti i cijeniti život. Budimo se svaki dan zahvalni i sretni jer svaki novi dan je poklon - napisao je Mario.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 22:38