KAKVA SRAMOTA

KANYE WEST SE IZBLAMIRAO NA KONCERTU Tražio od dvojice fanova da zaplešu. A oni su zamahnuli protezom..

Singer Kanye West, left, and television personality Kim Kardashian arrive for the screening of Cruel Summer at the 65th international film festival, in Cannes, southern France, Wednesday, May 23, 2012. (AP Photo/Francois Mori)
 Francois Mori

Pjevač Kayne West šokirao je sve fanove tijekom nastupa u Sydneyu kada je prekinuo koncert jer se dvije osobe nisu podigle na noge kada je on to zatražio od publike. Da stvar bude još gora po slavnog pjevača na kraju se ispostavilo da je riječ o invalidima.

Tek kada se uvjerio da je riječ o osobama koje se zbog bolesti ne mogu podići na noge nastavio je s koncertom.

Jedan od posjetitelj koncerta prepričao je za Daily Mail Australia tijek događaja.

- Ne mogu izvesti ovu pjesmu dok svi ne ustanu na noge, osim ako ste hendikepirani. Vjerujte mi, primijetit ću ako netko sjedi - vikao je s pozornice Kayne.

U jednom trenutku jedan je posjetitelj mahao protezom kako bi signalizirao razlog zbog kojeg sjedi, na što mu je Kayne odgovorio 'u redu'.

Kada je primijetio još jednog posjetitelj kako sjedi, prekinuo je izvođenje pjesme Good Lffe.

- Nevjerojatno, nikad mi nije trebalo više vremena za izvođenje ove pjesme - rekao je Kayne u mikrofon pa je poslao svog tjelohranitelja Pascala Duviera je li ta osoba u invalidskim kolicima.

- Publika mu je signalizirala da je osoba u kolicima, ali je on čekao da mu Pascal to potvrdi - ispričao je jedan od posjetitelj koncerta.

- On je u kolicima? Onda je sve u redu - rekao je pjevač kada mu je tjelohranitelj potvrdio zašto ta osoba sjedi.

Ovo je već drugi put ovoga tjedna da se pjevač osramotio. Tijekom koncerta u Melbournu također se naljutio na posjetitelje koji su sjedili dok je izvodio istu pjesmu.

- Ne mogu nastaviti pjevati ukoliko ima ljudi koji sjede, osim ako to ne rade jer su invalidi - vikao je tada ljuti pjevač.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 01:51