NAGRADA KOJU NITKO NE ŽELI

KARIJERNI SUNOVRATI PROSLAVLJENIH DOBITNIKA OSCARA Objavljene nominacije za Zlatne maline - na popisu najgorih glumaca našla se mnoga slavna imena

 
Tom Cruise, Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Emma Watson, Anthony Hopkins
 Getty Images

Tradicionalno, kao i svake godine, dan prije dodjele Oscara, u ožujku će se dodijeliti zloglasne nagrade Zlatna malina za najgore filmove i uloge, a sad se napokon znaju i nominirani.

U kategoriji najgora ženska glavna uloga "borit" će se Dakota Johnson ("Pedeset nijansi mračniji"), oskarovka Jennifer Lawrence ("Majka!"), Emma Watson ("The Circle"), Katherine Heigl ("Unforgettable") i Tyler Perry ("Boo 2! A Madea Halloween").

Nominirani za najlošije glumce su Tom Cruise ("Mumija"), Johnny Depp ("Pirati s Kariba: Dead Men Tell No Tales"), Jamie Dornan ("Pedeset nijansi mračniji"), Zac Efron ("Baywatch") i Mark Wahlberg, koji je podbacio u čak dva filma ("Tatica se vratio za Božić" i "Transformeri: Posljednji vitez").

Zanimljivo je da se u kategoriji za izbor najgoreg redatelja našao i Darren Aronofsky, tvorac "Majke!", čiji se film "Crni labud" 2011. borio za titulu najboljega na dodjeli Oscara.

Kritičare i publiku također su razočarali i Javier Bardem, upravo u "Majci!", ali i "Piratima s Kariba: Dead Men Tell No Tales", te holivudska legenda i oskarovac Anthony Hopkins u filmovima "Bez izlaza" i ""Transformerima: Posljednji vitez", prenosi Metro. Oboje su nominirani u kategoriji najgori sporedni glumac, a konkurenti su im Mel Gibson ("Tatica se vratio za Božić") i Russell Crowe ("Mumija"), također oskarovci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 19:52