BUDUĆA KRALJICA

Kate Middleton bila je žrtva bullyinga: Ljubomorne djevojčice zlostavljale su je u školi

ZAGREB - Nova biografija o budućoj kraljevskoj nevjesti Kate Middleton (29), autora Seana Smitha, u detalje će otkriti mračnu stranu njezina djetinjstva u kojem su je okrutno zlostavljale osnovnoškolske kolegice.

Presavršena za druge

Prema navodima autora, koji je napisao biografije svih poznatih Britanaca, između ostalih Chery Cole, Davida i Victorije Beckham, Robbieja Williamsa i J . K. Rowling, mirna i povučena Kate bila je ‘presavršena” 13-godišnjakinja za popularnu skupinu djevojčica u elitnoj Downe House školi u Berkshireu.

Vladajuća grupica ljubomornih djevojčica zato je odlučila bespoštedno psihički i fizički zlostavljati razdraganu Kate. Rezultat bullyinga, koji je trajao dva tromjesječja, bili su svakodnevni izljevi plača i depresije pa su je roditelji odlučili ispisati iz škole, i to za vrijeme ljetnih prazika. Kako je Downe House, njezina najveća noćna mora, bila mješovita škola, roditelji su smatrali da je najbolje rješenje upisati je u cijenjenu žensku školu Elmurst, koja je poznata po izvanrednim sportskim uspjesima.

Donirat će novac

Kate je za tu školu preporučio Ed Gould, ravnatelj koledža Marlborough koji je kasnije pohađala, a za nesretnu se djevojku zauzeo nakon što je saslušao njezina stravična iskustva iz bivše škole. Buduću suprugu princa Williama i danas progone traumatične slike iz djetinjstva, o čemu svjedoči njezina odluka da, umjesto darova, svi gosti kraljevskog vjenčanja 29. travnja doniraju novac organizaciji koja se bori protiv nasilja među djecom u školi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:45