NOVA PRINOVA

KATE MIDDLETON I PRINC WILLIAM OČEKUJU BEBU? Svijetom odjeknula vijest o novom kraljevskom potomku

 Foto agencije AFP i JLP

Kate Middleton i princ William očekuju bebu?

Samo nekoliko mjeseci nakon rođenja Charlotte odjeknula je vijest da opet stiže kraljevski potomak

Samo nekoliko mjeseci nakon rođenja princeze Charlotte u brojnim je svjetskim medijima odjeknula vijest da vojvotkinja od Cambridgea i princ William očekuju treće dijete. Glasine o navodno novoj trudnoći Kate Middleton potaknuo je upravo princ William.

- Sada imamo samo dvoje, ali nikada ne znate što se može dogoditi u budućnosti - bio je odgovor princa Williama na pitanje o mogućem proširenju obitelji u intervjuu za Sky News, a time je itekako znatiželjnoj javnosti dao naslutiti da je njegova supruga možda trudna treći put.

Kako to obično biva, u Velikoj Britaniji su odmah otvorene kladionice na temu navodna trudnoća, a Britanci među ostalim nagađaju da će kraljevska obitelj objaviti dolazak bebe u 2016. ili možda u 2017. godini. Naime, dosadašnje kladionice na malenu Charlotte pokazale su se prilično dobre, a Britanci su skloni klađenju kad je u pitanju njihova kraljevska obitelj. Izvori bliski kraljevskoj obitelji tvrde da Kate i William žele imati još djece i daju naslutiti kako sigurno neće dugo čekati prije nego što objave vijest o trećem djetetu.

Unatoč tvrdnjama o vojvotkinjinoj trudnoći, kraljevska obitelj vijest još nije službeno potvrdila.

U svakom slučaju, riječ je o velikoj stvari za Kate i Williama pa će vjerojatno čekati najbolji trenutak da sretnu vijest podijele s javnošću.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 09:46