U PETAK OBRAČUN

Kim i Vilibald u finalu, Duji nije pomogla ni pjesma Cetinskog

Zagreb, 140510.Jadran film.Reality show RTL televizije Hrvatska trazi zvijezdu.Na slici: Duje Stanisic.Foto: Boris Kovacev / CROPIX
 Boris Kovacev / CROPIX

Kim Verson i Vilibad Kovač finalisti su drge sezone showa Hrvatska traži zvijezdu. U polufinalnoj emisiji od daljnjeg natjecanja oprostio se Duje Stanišić koji se do finala pokušao probiti pjevajući pjesmu Tonyja Cetinskog, člana žirija.

U prvoj rundi Kim Verson je pjevala 'Sobre' pjevačice Pink, a Vilibald je otpjevao 'Sexy Back' Justina Timberlakea, a Duje Stanišić je pjevao Stingovu 'Deset Rose' i ujedno zaradio najveće kritike žirija.

Nakon toga je nastupila Severina, a nakon što je ona pokazala da joj ni štaka nije problem za dolazak u show, na pozornicu su ponovno izašli natjecatelji. Ovaj put na programu su bile domaće pjesme.

Vilibald je pjevao Gibonnijevu 'Oprosti', Kim je pjevala 'Oči su ti ocean' grupe E.N.I., a Duje se odlučio za 'Umirem sto puta dnevno' od Cetinskog.

- Hvala ti na trudu. Nadam se da ti ovo neće presudit - rekao je Cetinski.

Uslijedio je nastup Ivane Kindl, a onda i treći krug. Duje je izabrao pjesmu Robbieja Williamsa 'Come Undone', Vilibald 'Beautiful Day' grupe U2, a Kim je svoj polufinalni nastup zaključila pjesmom 'Halo' američke zvijezde Beyonce.

Publika je na kraju odlučila kako ona i Vilibald idu u finale, a Duje, koji je sinoć pokupio najviše kritika oprostio se od daljnjeg natjecanja.

Detaljan izvještaj s videom nastupa pogledajte na stranici Teen385.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 09:45