SLATKA KIM

KIM VERSON U NJEŽNOJ VEZI Samozatajna ali i samopouzdana pop-rock teen zvijezda pronašla ljubav

 Tea Cimaš/Cropix

Nekad povučena zvijezda talent showa, a danas ambiciozna i samopouzdana pop-rock pjevačica Kim Verson priprema drugi album. Predstavila ga je novim singlom “Sve što sada trebam” u suradnji s odličnim saksofonistom Igorom Geržinom u kojemu je odlučila otići u malo drukčiji, romantičniji smijer. I sama priznaje da se od njezinih glazbenih početaka do danas mnogo toga promijenilo.

- Puno toga se promijenilo, kao i ja sama, naravno u pozitivnom smislu. Uspjela sam prijeći teži put i time se zaista ponosim. U svijetu glazbe nikako nije lako, ali najbitnije je ostati svoj, biti svjestan sebe, svojih mogućnosti i okružiti se pozitivnim ljudima - kaže Kim, koja sebe opisuje kao upornu i empatičnu, ali snažnu osobu.

Ne krije kako je trenutačno fokusirana isključivo na glazbenu karijeru.

“Cilj mi je osvojiti publiku kvalitetnim pjesmama s dobrim tekstovima. Želim da osjete emocije koje dijelim s njima. Na koncertima je najbitnija komunikacija s ljudima i pozitivna atmosfera. Treba biti prirodan i veseo, a ne namješten i skandalozan”, kaže iskreno. Sad kad se vratila s godišnjeg odmora, Kim ističe da će se posvetiti novim glazbenim angažmanima i svojoj karijeri. A u slobodno vrijeme uživat će, kao i dosad, u druženju sa svojom boljom polovicom.

“U sretnoj sam i ispunjenoj vezi već skoro godinu dana. Moram reći da je to zaista velika ljubav, do koje mi je neizmjerno stalo i koja mi daje veliku motivaciju i inspiraciju u svemu. Najbitnija mi je kvalitetna komunikacija, poštovanje, pokazivanje najiskrenijih emocija, razumijevanje... To je upravo ono što naše duše najviše zbližava i stapa u prekrasnu, neopisivu i neuništivu energiju”, kaže Kim s osmijehom na licu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:12