VOLI SE IGRATI

Kleopatra frizura: Indira osvanula u crnoj perici sa šiškicama

'Volim se poigravati sa stilom pa tako i s frizurom. Ipak je to sve šoubiznis pa si to mogu dopustiti. Tako sam se i ovaj put poigrala s odjećom i svim ostalim, i eto, došla kao crnka'
 Ranko Šuvar/CROPIX

Pjevačica Colonije Indira Vladić ponovno je iznenadila izgledom. Nakon što se u nedavnom spotu za pjesmu “Zavoli me u prolazu” pojavila sa smeđim ženstvenim loknama, koje je posljednjih mjesec dana nosila i na raznim događanjima, tijekom današnjeg druženja s obožavateljima u zagrebačkom Arena Centru osvanula je s Kleopatra frizurom, ravnom crnom kosom i strogo odrezanim šiškama.

- Volim se poigravati sa stilom pa tako i s frizurom. Ipak je to sve šoubiznis pa si to mogu dopustiti. Tako sam se i ovaj put poigrala s odjećom i svim ostalim, i eto, došla kao crnka. Meni se sviđa - kroz smijeh je rekla Indira. A ispod toga su joj zapravo pepeljasto plavi, dječački odrezani pramenovi. Perike, koje su joj u posljednje vrijeme, čini se, neizostavni modni dodatak, njezino su vlasništvo, no ne želi otkriti koliko ih točno ima u kolekciji.

S potpisivanja svog novog albuma “X”, na kojemu se, kako kaže, pojavio iznenađujuće velik broj obožavatelja, novopečena crnka brzo se uputila na Zagrebački velesajam, gdje svakodnevno ima probe za koncert “Top Stars” u zagrebačkoj Areni, gdje će nastupiti uz kolege Tonyja Cetinskog, Franku Batelić i Luku Bulića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:02