TEŠKA BOLEST

KLJUČNI ČETVRTAK ZA SUPRUGA TATJANE MATEJAŠ 'Nervozan sam, strašno me boli. Opet sam na morfiju jer ovo postaje neizdrživo'

 FACEBOOK

Matthew Shane Cameron, suprug naše pjevačice Tatjane Matejaš Tajči, ima rak pluća, a bolest je, nažalost, već uznapredovala do četvrtog stadija i proširila se na druge organe. Nakon intenzivnog liječenja, Matthew će danas, u četvrtak, dobiti nalaze o kojima mu ovisi budućnost.

- Nervozan sam. Strašno me boli jer mi je plućna maramica puna vode. 'Skinuo' sam se s morfija prošli tjedan, ali više nisam mogao izdržati... Morao sam ga opet početi uzimati. Ovaj četvrtak bit će mi poput Božića - saznat ću ili da više nemam rak ili da liječenje nije uspjelo - napisao je Tajčin suprug na Facebooku.

Iako u agoniji, Matthew se nije prepustio očaju, i dalje je optimističan, a dodatnu snagu daju mu poruke potpore, koje na dnevnoj bazi dobiva od ljudi iz cijeloga svijeta.

- Dobra vijest je ta što volim iznenađenja. Zapravo se veselim četvrtku. Smiješno je, na pomalo morbidan način, ali takav sam, očito sam oduvijek imao smisla za crni humor - objavio je Cameron na svom Facebook profilu.

I Tajči, koja s Matthewom ima tri sina, napisala je da joj je iznimno teško, ali nada se i vjeruje u čudo, baš kao i njezin suprug.

- Potonuti u strah i očaj za nas jednostavno nije opcija - zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 19:13