SVAK SVOJIM PUTEM

KRAH BRAKA LARISE I GORANA NAVOJECA 'Rastajemo se kao supružnici od stola i postelje, ali se kao roditelji i prijatelji i dalje sastajemo

 Ivan Lacković/CROPIX

Rastajemo se - sastajemo se. Rastajemo se kao supružnici od stola i postelje, ali se kao roditelji, prijatelji i suradnici i dalje sastajemo. Molimo medije za razumijevanje i privatnost, osobito privatnost našeg djeteta. Unaprijed zahvalni, Larisa i Goran Navojec - stoji u priopćenju što su ga medijima poslali glumac i koreografkinja, a u kojem su potvrdili da je njihovom braku došao kraj.

Posljednjih godinu dana šuškalo se kako između njih dvoje nije baš sve idilično kako to naoko izgleda, ali Goran i Larisa uvijek su naglašavali kako im ne smeta život na dvije adrese. Podsjetimo, Navojec je lani mnogo vremena proveo u inozemstvu gdje je snimao inozemne serije, a početkom 2015. godine Larisa je nekoliko mjeseci provela u Berlinu gdje je radila koreografiju za baroknu operu. U Njemačkoj će sa sinom zbog posla nastaviti živjeti do kraja ove godine, a kada je prihvatila angažman u Berlinu navodno nije ni slutila da će to biti preveliki izazov za njen brak.

Crnu bračnu budućnost početkom 2015. nije naslućivao ni njezin suprug.

- Lijepo smo se uskladili i sve super funkcionira - kazao je Navojec u veljači na pitanje novinara Tportala, tvrdeći da supruga i on unatoč nomadskom načinu života uspješno balansiraju između obitelji i karijere.

- S Goranom se rastajem već 13 godina. Činim to svaki put kada netko od nas ode na neko putovanje - rekla je Larisa u travnju.

Možda tada nije ni slutila da će se svega pet mjeseci kasnije doista definitivno rastati od Gorana s kojim se vjenčala 2009. godine na Visu. Direktorica plesnog centra Tala i jedan od najboljih domaćih glumaca godinu dana kasnije postali su roditelji dječaka Grgura, zbog kojeg će danas, kada su odlučili da svatko od njih krene svojim putem, ostati prijatelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 04:53