BIG BROTHER TRAČEVI

KRAJ LJUBAVI? 'Marijana je potrošila sav novac od nagrade, a veza s Nemešom je u krizi'

Ljubavna veza između bivših stanara Big Brother kuće zapala je u ozbiljnu krizu, piše Kurir
Makarska, 030712.Marijana Cvrljak i Nikola Nemesevic Nemes, finalisti proslogodisnjeg Big Brother showa na odmoru su u Baskoj Vodi kod Marijanine sestre Sendi. Snimljeni na picu u restoranu "Stari Tovar" na baskovoskoj rivi ciji je vlasnik Sendin suprug Lovre Serdarevic.Na slici: Marijana i Nemes na picu u "Starom Tovaru" Baskoj Vodi.Foto: Ivo Ravlic / CROPIX
 Ivo Ravlić / CROPIX / CROPIX

Ljubavna veza između bivših stanara Big Brother kuće Marijane Kovačević bivše Čvrljak i Nikole Nemeševića Nemeša zapala je u ozbiljnu krizu, piše srpski Kurir.

Naime, velika reality ljubav razvodnila se zbog njihove rastrošnosti. Marijana je nagradu od 104.700 eura potrošila uglavnom na njihova zajednička putovanja, a dio novca dala je i sestri da otvori kafić.

Kako je slavni par ostao bez novca, Nemeš je navodno otišao u Milano zaraditi novac.

Kako će razdvojenost djelovati na njihovu vezu nisu ni oni sigurni. Marijana je zbog njega ostavila oca svoje kćeri, a on se posvađao s roditeljima , piše srpski Kurir.

Šibenčanka Marijana je na svom Facebook profilu nakon objavljenih napisa objavila kako joj je žao što mora razočarati sve koji joj pregledavaju profil u nadi da će saznati da joj je loše jer je ona 'prokleto dobro'.

I Nemeš se javio kako bi demantirao vijest: - Alo dušmani, što se ložite, raskidi, velika potrošnja love, i ostale gluposti? Radim danima u Beogradu, vikendima u Zagrebu, a do Milana samo rekreativno - napisao je na društvenoj mreži.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:32