HOLIVUDSKI BRODOLOM

KRAJ SLAVNOG BRAČNOG PARA Brad Pitt nakon 10 godina veze zatražio razvod od Angeline Jolie: 'Previše ga kontrolira'

US actress and director Angelina Jolie (L) and her partner Brad Pitt pose on the red carpet during the premiere of her film "In the Land of Blood and Honey" in Sarajevo on February 14, 2012. Hollywood star Angelina Jolie said today that her film about the Bosnian war should be a "wake-up call" for the world to act in time to prevent atrocities like those now happening in Syria. Jolie and her partner Brad Pitt arrived to Sarajevo to attend the premiere of her film "In the Land of Blood and Honey" -- her directorial debut -- to be screened in a sports hall before an expected audience of 5,000 people. AFP PHOTO / ELVIS BARUKCIC
 AFP

Jedan od najpoznatijih svjetskih parova i uvjerljivo najslavniji hollywoodski par, Angelina Jolie i Brad Pitt se razvode, piše časopis Hollywood Life.

Ako je vjerovati američkim tabloidima, nekadašnje srodne duše više ne mogu živjeti zajedno.

Prema navodima medija, problemi u raju počeli su sa snimanjem 'By the Sea', drugog zajedničkog filma Angeline i Brada. Neslaganje se navodno intenziviralo kada su sklopili brak u kolovozu prošle godine.

Vjerovali ili ne, no govorkanja kažu da je okončanje braka bila Bradova odluka.

- On je taj koji je odlučio okončati brak. Rekao je Angie da je među njima gotovo. Osjeća se više nego jadno i želi završiti s tim - kazao je izvor za Hollywood Life.

Još više iznenađuje tvrdnja da je Brada izludila jedna stvar koju je najviše volio kod nje.

- Tvrdi da ga je kontrolirala od prvog dana njihove veze. Iako je volio da ona preuzme inicijativu, došao je do točke u kojoj je počeo mrziti količinu moći koju joj je dopustio - nastavlja izvor.

Ako vas je vijest o njihovom razvodu pogodila, ne očajavajte. Bez obzira na bračni brodolom, par će odraditi sva zakazana pojavljivanja zajedno.

Podsjetimo, Angelina i Brad vjenčali su se prošle godine na maloj i intimnoj svečanosti u Francuskoj. Zajedno imaju šestero djece, troje biološke i troje posvojene.

Do kraja godine javnost će službeno obavijestiti da se namjeravaju rastati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 03:21