DOK SU BILI TINEJDŽERI

KRATKA ROMANSA IZ SREDNJE ŠKOLE Ripper progovorio o vezi s Nives Celzijus

 Boris Kovačev/CROPIX

Dok je Nives Celzijus bila srednjoškolka, bila je u kratkoj romansi s Dubravkom Ivanišem, poznatim i kao Ripper iz benda Pips Chips & Videoclips.

Nives je o tome progovorila u svojoj knjizi 'Gola istina' za koju je dobila i Kiklopa. U knjizi je navela kako ju je Ripper znao vrijeđati u afektu, a ponekad se i divljački ponašao zbog života u paklu droge. Naravno, Nives je istaknula da je knjiga bazirana na crticama iz stvarnog života, a ne da je biografskog karaktera.

No, sad je Ripper gostujući u Glazbenom showu Dalibora Petka, nakon mnogo godina, kratko se osvrnuo na svoj odnos s Nives Celzijus, baš kao na i još neke ljude iz svog života.

'Prva asocijacija za Juru i Pavla iz Svadbasa je ta da su šišmiši, Emil Tedeschi je prijatelj, a Mišo Kovač karizma. Kritičar Ante Perković je gospodin, Darko Rundek idol, a Nives Celzijus dobra djevojka. Bivši gitarist benda Alen Kraljić moja je najveća ljubav, a Tomislav Petrović biznismen. A Yaya? Ona je najveća kozmička ljubav', rekao je Ripper u eteru Narodnog radija tijekom intervjua s Daliborom Petkom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 19:23