POPULARNA EMISIJA

KREĆE CELEBRITY MASTERCHEF Show će 'zakuhati' Alka Vuica, Nives Celzijus i Anđa Marić

Igor Mešin, Sanja Vejnović, Ivica Skoko, Filip Šovagović, Nikša Kušelj, Alka Vuica, Mario Valentić, Emilija Kokić, Nives Drpić, Anđa Marić, Nada Rocco, Irina Čulinović, Ranko Zidarić dio je poznatih imena koja će se pojaviti u novom kulinarskom showu Masterchef, piše Dnevnik.hr.

Kao što je prije nekoliko dana pisao Studio Jutarnjeg lista, ove godine u žiriju nema Mate Jankovića, ali zato su tu Radovan Marčić, Dino Galvagno i Andrej Barbieri.

Točan datum početka showa još nije otkriven, ali Nova TV na svom portalu otkriva da show kreće ovog proljeća.

Janković snimao reklame za konkurenciju pa ostao bez angažmana?

'Celebrity Masterchef', koji bi trebao krenuti ovog proljeća, ići će bez Jankovića jer je sudjelovao u reklamnoj kampanji za jedan trgovački lanac koji je ljuti konkurent pokrovitelju 'Masterchefa'.

Janković je inače vrlo tražen kada su u pitanju reklame, pa zahvaljujući njima njegovo lice nikada nije nestalo s televizijskih ekrana. Međutim, očito nije znao da će 'Masterchef' nakon godinu dana pauze ipak krenuti pa je prihvatio angažman u kampanji, što će ga u konačnici vjerojatno stajati angažmana u showu.

Mate Janković: 'Radi ranije dogovorenih poslovnih obveza ne mogu sudjelovati u zahtjevnom televizijskom projektu'

Tijekom poslijepodneva Mate Janković i Nova TV su se očitovali o razlozima prekida Jankovićevog angažmana u 'Masterchefu'.

'Sudjelovanje na prvoj i drugoj sezoni Masterchefa jedno je od najljepših iskustava u mom životu. Imao sam prilike raditi s divnim ljudima i biti dio jednog od najuspješnijih televizijskih projekata u Hrvatskoj. Nažalost, nisam u mogućnosti sudjelovati u projektu Celebrity Masterchef. Radi ranije dogovorenih poslovnih obveza ne mogu sudjelovati u zahtjevnom televizijskom projektu. Svakako cijeloj ekipi želim sve najbolje u daljnjem radu i puno uspjeha. Pratit ću ih putem malih ekrana', rekao je Janković.

S Nove TV su također Mati zaželjeli sve najbolje: 'Mate Janković kao član žirija prve i druge sezone Masterchefa doprinio je uspjehu ovog formata. Žao nam je da višegodišnju uspješnu i ugodnu suradnju nećemo moći nastaviti u Celebrity Masterchefu radi ranije ugovorenih poslovnih obveza Mate Jankovića. Želimo mu sve najbolje!'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 21:36