LJUBAV IZNOVA

Kristina Sajko ponovo osvojila srce Sergeja Trifunovića

Slavni se par počeo opet viđati početkom godine dok je Kristina živjela u Los Angelesu, a kada je Sergej zbog poslovnih razgovora često boravio u 'Gradu anđela'

Hrvatska manekenka Kristina Sajko nakon četiri godine ponovo je uspješno osvojila srce najuspješnijeg srpskog glumca Sergeja Trifunovića.

Slavni se par počeo nanovo viđati početkom godine dok je Kristina živjela u Los Angelesu, a kada je Sergej zbog poslovnih razgovora često boravio u 'Gradu anđela'.

Podsjetimo, Kristina i Sergej prvo su ljubavno iskustvo imali još 2006. godine. U to je vrijeme Sergej glumio u seriji 'Sleeper Cell', a zatim i u filmu 'Next' gdje su mu kolege bili Nicolas Cage, Jessica Biel te Julianne Moore.

No nažalost, veza se nije održala te su se zbog poslovnih obaveza razišli nakon nekoliko mjeseci. Kristina i Sergej ostali su u dobrim odnosima koji su sada, očito, postali temelji nove veze.

Naša se Kristina u oku svjetske javnosti našla nakon što je pobijedila u reality showu 'Models of the Runway' kojeg je vodila slavna njemačka manekenka Heidi Klum.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 09:15