ZVJEZDANI RAZVOD

'KRIVITI DRUGE ZBOG NAŠIH NEVOLJA ZNAK JE NEZNANJA' Tanja o braku s Ivaniševićem

 Instagram

Najbolji dan u tvom životu je onaj dan kad odlučiš da je život samo tvoj. Bez ispričavanja i opravdanja. Bez ikoga na koga ćeš se osloniti, od koga će zavisiti ili koga ćeš kriviti. Svatko može odustati. To je najlakše. Ali ustrajati i nastaviti boriti se kada se sve ruši, to je prava snaga, napisala je Tatjana Dragović (35) na Instagramu dan nakon što je u medijima objavljeno da je 17-godišnjoj ljubavi između nje i bivšeg tenisača Gorana Ivaniševića (41) došao kraj.

- Kriviti druge zbog naših nevolja, znak je neznanja. Kriviti sebe, početak uviđanja. Ne kriviti ni sebe ni druge, znak mudrosti - napisala je Tatjana, a prijatelji su joj preko poruka pružili podršku.

Unatoč činjenici da su roditelji dvoje djece, 10-godišnje Amber Marije i petogodišnjeg Emanuela, Goran Ivanišević i Tanja Dragović nakon duljeg su razmišljanja i razgovora zaključili da više ne funkcioniraju kao muškarac i žena , što ne znači da i dalje nisu najbolji prijatelji i velika potpora jedno drugome. Rastava im se činila najbolje rješenje, pa su već i predali papire.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 03:19