LJUTITI

'KUKAVIČLUK!' U Hollywoodu bijesni zbog skidanja filma 'The Interview' s repertoara u kinima

 the Interview

Nakon što je Sony Pictures u srijedu otkazao prikazivanje filma 'The Interview' zbog prijetnji, brojne američke zvijezde nezadovoljno su reagirale na društvenim mrežama. Naime, brojni su ljutiti jer su Amerikanci popustili cyber teroristima iz Sjeverne Koreje i odlučili da neće emitirati film u kojem Seth Rogen i James Franco izvrše atentat na Kim Jong-una.

'Dragi hakeri, sad kad vodite Hollywood, ja bih isto volio da bude manje romantičnih komedija, manje filmova Michaela Bayja i da se ukinu 'Transformeri'', napisao je Michael Moore.

'Obožavam Jamesa Franca i Setha Rogena i gledala bih ih u kinu bilo koji dan u tjednu... Odlučila sam da sada neću jesti korejski roštilj barem mjesec dana', napisala je Rebel Wilson.

'Ovo je neamerički čin kukavičluka koji opravdava teroristički čin i postavlja zastrašujući presedan', komentirao je Jimmy Kimmel.

Ni Dax Shepard nije bio prezadovoljan otkazivanjem 'The Interviewa'. Na Twitteru je napisao: 'Iako razumijem nužnost da se povuče 'The Interview', to me čini ljutitim. Sloboda govora je najbolja stvar u našem ustavu.'

'Dovraga! Loši dečki su pobijedili. Sony je otkazao prikazivanje filma', napisala je Mia Farrow.

Podsjetimo, u srijedu je Sony Pictures objavio službeno priopćenje u kojem je potvrdio otkazivanje prikazivanja filma. 'S obzirom na odluku većine kinematografa da ne prikažu film ' The Interview', odlučili smo otkazati njegovo puštanje u kina planirano za 25. prosinca. Poštujemo i razumijemo odluku naših partnera i, naravno, u potpunosti dijelimo njihovu brigu za sigurnost zaposlenika i gledatelja', stoji u Sonyjevom priopćenju.

Kuća se također pojadala zbog krađe svih spomenutih mailova, a u međuvremenu su američke vlasti objavile da je nakon istrage definitivno utvrđeno da su hakeri povezani s režimom u Sjevernoj Koreji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 04:32