VELIČANSTVEN SHOW

Lady Gaga na dvije bine i modnoj pisti u 5 kreacija

Svaki nastup Lady Gage unutar ove turneje završava drugačije. Nakon improvizacije vlastite smrti i tetoviranja, čime će kraljice stage iznenaditi zagrebačku publiku?

ZAGREB - Vijest o dolasku trenutno najpopularnije pjevačice na svijetu Lady Gage u zagrebačku Arenu, gdje će nastupiti 5. studenoga ove godine, izazvala je golem interes glazbene javnosti, pa su organizatori u ponedjeljak primili velik broj poziva s konkretnijim upitima o njezinu koncertu.

Veliki interes, malo karata

- Interes je u rangu s onim kakav je bio za najveće zvijezde koje smo dovodili, a s obzirom na to da je i broj ulaznica limitiran, očekujemo da će se vrlo brzo rasprodati - rekla je Sanja Ajdinovski iz Lupa Promocije, koja, u suradnji s tvrtkom Live Nation, dovodi kontroverznu pjevačicu pred hrvatsku publiku.

Iako je kapacitet Arene Zagreb dvostruko veći, Lady Gagu, koja je u godinu dana od anonimne Amerikanke postala prava “pop-ikona”, moći će gledati samo 10.351 osoba u publici, a ograničeni broj ulaznica uvjetovala je zahtjevna pozornica na kojoj će pjevačica izvoditi svoje poznate hitove. Odvojena na dvije zasebne platforme, između kojih će se protezati improvizirana modna pista, Gagina pozornica bit će postavljena do polovice partera, zbog čega će i polovica tribina biti neiskorištena.

Kako svaki nastup unutar “The Monster Ball” turneje, u sklopu koje posjećuje i Zagreb, Lady Gaga pokušava učiniti drugačijim od prethodnog, zbog zahtjevne produkcije cijene ulaznica su prije nekoliko mjeseci udvostručene kako bi mogli pokriti sve troškove.

Koncert kojim pjevačica promovira album “The Fame Monster” podijeljen je u pet segmenata, u svakom od njih Lady Gaga pojavljuje se iz drugog kuta pozornice u novoj odjevnoj kombinaciji, nakon videonajave pojačane specijalnim svjetlosnim ekeftima.

Jedini koncert u regiji

Svaki nastup unutar turneje završava drugačije, pa je tako prilikom jednog improvizirala vlastitu smrt, dok je drugi, primjerice, završio snimkom na kojoj na ramenu tetovira srce.

Neizostavan je i performans s klavirom, koji izvodi u prvom dijelu koncerta, a tijekom nastupa prati je i mnoštvo plesača, gotovo jednako kontroverzno odjevenih kao i sama Lady Gaga.

Ulaznice po cijenama od 370 do 800 kuna za dosad neviđeni spektakl u Areni Zagreb u prodaju će biti puštene već u petak, a kako je riječ o njezinu jedinom koncertu u regiji, očekuje se i dolazak obožavatelja iz susjednih zemalja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 12:28