American Music Awards

Lady Gaga porazbijala binu, Lambert simulirao felatio

Domaćica Rihanna pjevala je polugola na pozornici, Jennifer Lopez pala na stražnjicu, a zbog nepriličnog izražavanja točku 50 Centa i Eminema cenzori su morali utišavati više od dvadeset puta
 AP

ZAGREB - Nastup Lady GaGe i pobjednika Američkog idola Adama Lamberta zasjenile su ostale glazbene zvijezde na dodjeli American Music Awards održanoj ovoga vikenda u No-kia Theatreu u Los Angelesu, a posebnu pažnju plijenile su i oskudne odjevne kombinacije domaćice Rihanne, među kojima je najupečatljiviji bio kombinezon od bijelih traka koji je neodoljivo podsjećao na outfil Leeloo iz “Petog elementa”. Adam Lambert zaslužan je za prvi gay poljubac ikad prikazan na ovoj ceremoniji, poljubio je klavijaturista, ali nije se zaustavio kod toga, nego je prošetao po pozornici dvojicu muškaraca na uzicama te je s jednim od plesača simulirao oralni seks.

Lady GaGa je bila nadahnutija nego inače te je odjevena u kombinezon boje kože s dijelovima kostiju upletenim u božićne svjećice prvo razbila staklenu kutiju u kojoj se nalazio zapaljeni klavir, zatim je nastavila razbijati staklene boce po klavijaturi dok su iza nje svirali violinisti s gasmaskama na glavama . Eminem i 50 Cent nastavili su cenzore držati u pripravnosti. Zbog nepriličnog izražavanja zvuk je tijekom njihovih nastupa bio utišan više od dvadeset puta. Najgledanija snimka na YouTubeu ovih dana je nastup Jennifer Lopez, koja je izvodeći pjesmu “Louboutins” u akrobaciji s muškim plesačima završila na stražnjici.

Taylor Swift je pokupila pet nagrada, a Michael Jackson posthumno četiri nagrade, uključujući onu za najboljeg muškog i ženskog izvođača godine. Od ostalih poznatih zvijezda na ceremoniji su bili i Leona Lewis, Fergie, Whitney Houston, Keith Urban, Nicole Kidman, Christian Slater, Kate Hudson i drugi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 18:02