TREĆA PRINOVA

LANA KLINGOR ČEKA TREĆU CURICU 'Moj Ante ne bi mijenjao svoje cure za ništa na svijetu'

Lana Klingor, majka Kiare i Marle, za dva i pol mjeseca na svijet će donijeti i treće dijete. Njezin suprug Ante morat će ‘preživjeti’ s četiri cure u kući
Zagreb, 021014.Jaruscica.Lana Klingor Mihic sa djecom.Foto: Biljana Gaurina / CROPIX
 Biljana Gaurina / CROPIX

Kiara je izrazito pozitivno dijete, poslušno, rekla bih, i ona je Marlu od prvog trenutka prihvatila na jedan lijep i nježan način. Često se uhvatim kako ih gledam u igri i primjećujem toliko nježnosti da mi je uopće teško povjerovati da tako mala bića mogu pokazivati takve osjećaje. Kiara je mirnija, dok je Marla živa beba, koja voli imati kontrolu nad svim, ali baš zbog toga odlično se nadopunjuju i odlično funkcioniraju zajedno - s puno ljubavi priča Lana Klingor Mihić, vlasnica agencije ‘Klinka’ o svojim kćerkicama, 6-godišnjoj Kiari i Marli, koja je ovog tjedna proslavila svoj prvi rođendan.

Za dva i pol mjeseca Lana će na svijet donijeti i svoju treću bebicu, a Kiara i Marla jako se vesele sestri. Kako će se Lanin suprug Ante Mihić, glasnogovornik KHL Medveščak Zagreb, nositi s tolikim ženama u kući?

- Ante je na početku moje trudnoće maštao o dječaku, ali danas kaže da ne bi mijenjao svoje cure za ništa na svijetu. Znam da ga negdje kopka, da bi volio imati i dečka, ali morat će preživjeti i bez toga. Odličan je otac i puno popustljiviji od mene, pa Kiara i Marla znaju kome se moraju ulizivati da bi bilo po njihovom. Njih dvije ga obožavaju, a one su njemu centar svijeta, tako da jedva čeka dolazak treće curice. Vjerujem da će to za njega biti poseban trenutak u životu. I još pokoja neprospavana noć - smije se Lana koja unatoč majčinskim obavezama ne posustaje u poslu.

Trenutačno je okupirana ‘Beauty Health and Lifestyle show’ manifestacijom koja će se održati 25. i 26. listopada u Boćarskom domu, intenzivno radi na pripremi božićnog StreedFood Festivala, pazi na svoje stalne klijente Coloniu, Pamelu Ramljak, Wok by Matija,Tereza Concept Store i druge... Što radi u slobodno vrijeme?

- Što je to slobodno vrijeme? Ako se dobro organizirate, uvijek možete pronaći rupu u svom rasporedu. Što se mene tiče, posao je neizbježna realnost i iskreno se veselim poslovnim uspjesima, kako mojim, tako i onima mojih poslovnih klijenata. No, moje najveće bogatstvo meni su Ante i moje curice - kaže Lana.

Biljana Gaurina / CROPIX
Zagreb, 021014.Jaruscica.Lana Klingor Mihic sa djecom.Foto: Biljana Gaurina / CROPIX

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. ožujak 2024 07:57