OBJAVA NA FACEBOOKU

LANA KLINGOR U OBRANI BANDIĆA 'Povraća mi se od izjava nekih koji su do jučer virili iz njegove stražnjice'

 Goran Mehkek/CROPIX

Nakon što je uhićen gradonačelnik Zagreba, Milan Bandić pojedine javne osobe izrazile su svoju tugu, zabrinutost i suosjećanje za Bandića. Među njima je i nekadašnja pjevačica, a danas vlasnica PR agencije, Lana Klingor Mihić.

Ona je na svom Facebooku objavila status: "Ma meni se povraća od izjava nekih koji su do jučer virili iz gradonačelnikove stražnjice, a ustvari su jedva dočekali ovakvu situaciju kako bi ugurali svoju guzicu u što bolju i mekšu fotelju. Općenito ljudi, dajte se iskulirajte! Ja bih voljela da Bandić dokaže svoju nevinost. Iz nekoliko razloga a navest ću samo dva: 1. prije svega je čovjek koji će vas saslušati i pomoći ako može i želi, a u većini slučajeva želi, za razliku od SVIH drugih političara koji će vas pri prvom susretu natjerati da se osjećate kao niža vrsta, kao da ste nitko, a oni su jako bitni ("makes you feel like shit situation"), i 2. samo zato da vidim face ovih koji se ovako naslađuju i uživaju u ovoj situaciji. Samo da im vidim face i gdje će biti kad se Milan Bandić vrati jači nego ikada. Toliko. A vama Gradonačelniče Bandić jedno ljudsko hvala, na svemu do sada", napisala je Lana na svom Facebooku.

Podsjetimo, Lana Klingor Mihić, između ostalog, bila je i organizatorica ljetne manifestacije na Bundeku pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba gdje su se mogle gledati utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva, ali i uživati na koncertima i drugim popratnim sadržajima.

Osim nje, podršku Milanu Bandiću dale su i sportašice Ivana Brkljačić, Sandra Perković, bivša voditeljica Vjekoslava Bach te glumica Ornela Vištica koja je prije nekoliko dana na Facebooku objavila : "Ne mogu šutjeti i ne reći kako sam najviše zahvalna Bogu što mi je podario snažan instinkt i intuiciju, osjećaj za čovjeka.

Gledajući Dnevnik HRT-a, izještavanja o trenutnoj situaciji, oči mi se napuniše suzama, stegnu me u grlu i zaplakah kao dijete iz srca!

Iako ga ne poznajem dobro, žao mi je! Žao mi je Milana Bandića! Čovjek je na pogrešnom mjestu. Želim da ga što prije puste."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 17:28