OPET U GIPSU

LEPA BRENA 'Čim sam osjetila da ne mogu pomicati lakat, shvatila sam što se događa'

Pri dnu stepenica sam se poskliznula i poletjela naočigled moje obitelji i prijatelja, ispričala je Lepa Brena

Slavna srpska folk pjevačica Lepa Brena opet je doživjela nezgodu, kada je jutros nakon doručka nezgodno pala niz stepenice i slomila lakat.

"U trenutku dok sam silazila niz stepenice mog apartmana na Zlatiboru, u jednoj ruci nosila sam torbu i šalicu za kavu. Pri dnu stepenica sam se poskliznula i poletjela naočigled moje obitelji i prijatelja", ispričala je Lepa Brena.

"Čim sam osjetila da ne mogu pomicati lakat, shvatila sam što se događa - da mi se, nažalost, ponavlja situacija od ljetos. Došli smo u Beograd, snimila sam ruku i liječnik me obradovao rekavši da ne moram na operaciju i da ću ovaj put proći samo sa gipsom. Žao mi je što se sve ovo događa pred nastupe i što neću moći družiti se s fanovima u Živinicama i Travniku u Bosni i Hercegovini gdje smo ovih dana trebali odraditi sjajne koncerte. Sada sam na lijekovima i do daljnjega odmaram", poručila je Brena.

LEPA BRENA DOŽIVJELA NOVU NESREĆU Slavna srpska pjevačica pala niz stepenice i slomila lakat

Poznata pjevačica boravila je u svom apartmanu u Zlatiboru, gdje je s obitelji i najbližim prijateljima provodila novogodišnje praznike.

Odmah nakon nesreće, njezin suprug Slobodan Živojinović prevezao ju je u u Beograd u bolnicu.

Zbog najnovije ozljede otkazani su koncerti Lepe Brene u Živinicama i Travniku u Bosni i Hercegovini predviđeni za ovaj tjedan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 02:09