OČEKUJE SPEKTAKL

LEPA BRENA IDE NA TURNEJU PO HRVATSKOJ 'Hajde da se volimo i svi zajedno zabavimo'

Srpska pjevačica Lepa Brena uskoro stiže u Hrvatsku gdje će održati nekoliko koncerata diljem države.

'Dan žena, bit će prilika da brojni poklonici njezine glazbe, a kako ona sama voli reći i energije, uživaju u najvećih zabavnim hitovima 80-tih godina, ali i u novim pjesmama koje hrvatska publika već jako dobro poznaje. Uoči nastupa u Karlovcu, Brena će u Zagrebu promovirati i svoj novi album s obradama najpoznatijih narodnih pjesama iz regije koji je snimila po želji svoje majke', stoji u priopćenju Breninog tima.

Povod ove turneje je, kako tvrde iz njezinog tima, veliki interes javnosti nakon njezinog prošlogodišnjeg nastupa u zagrebačkoj Shamballi.

Planiraju se koncerti te dogovaraju datumi za koncerte u Čakovcu, Osijeku, Čakovcu, Splitu, Poreču, Makarskoj, Rijeci te Zagrebu.

'Grad Karlovac je odabran za početak turneje jer su fanovi i organizatori koncerta iz toga grada bili doista najuporniji. Mnogi se i dalje sjećaju njezinih nastupa iz toga grada, sada već davne 1984. godine, prije točno trideset godina, kad je u istoj dvorani tijekom vikenda nastupala čak po dva koncerta dnevno – u 17 i u 20 sati', otkrivaju iz Breninog tima.

Pjevačica je poručila kako joj je izrazito drago da će nastupiti u Hrvatskoj.

'Doista se neizmjerno veselim nastupima u Hrvatskoj i poručujem mojoj vjernoj publici da od mene i dalje mogu očekivati ništa manje nego pravi spektakl veselih pjesama i nezaboravne zabave. Hajde da se volimo i svi zajedno zabavimo', poručila je pjevačica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 18:20