PJEVAČICA ZAJECALA

LEPA BRENA KROZ SUZE O NAJTEŽIM TRENUCIMA 'Jako mi je teško dok ovo govorim, dođe mi da se rasplačem'

BEOGRAD - Srpska pjevačica Lepa Brena u ispovijesti za Blic prisjetila se najtežih dana nakon što je krajem srpnja u Hrvatskoj slomila ruku. Kaže da su se tijekom bolnog oporavka između nje i supruga Bobe Živojinovića rodile potpuno nove emocije.

- Boba je spavao pored mene na stolcu. Dođe mi da se rasplačem - počela je razgovor za Blic Lepa Brena (54), a oči su joj se odmah ispunile suzama.

Na nekoliko je trenutaka zastala i razgovor je nastavila drhtavim glasom.

- Znate, ili imate nekog tko vam je životni prijatelj ili ga naprosto nemate. Ne želi baš svatko pored vas ležati i spavati u stolcu, pridržavati vam žlicu i hraniti vas... Jako mi je teško dok govorim (plač)... Postoji mnogo stvari u kojima se on i ja zaista razilazimo i oko kojih se raspravljamo, ali imati partnera koji živi za vas i koji diše za vas, imati takvu vrstu požrtvovnosti - to nema cijenu - kaže pjevačica i nastavlja priču o svom suprugu.

- Boba je jak i uvijek sve drži u sebi. Nikada nije rekao: „Znaš što, ja ne mogu više! Ja sam pukao!“. Uvijek je bio tu. Sve dok mene ne postavi na noge i dok ne vidi da sam ja dobro, on nigdje ne ide. Tek kada se ja počnem svađati, on kaže: „Znaš što, vidim da si ozdravila. Idem se ja sada posvetiti malo sebi“ - ispričala je Brena kojoj se u ovom trenutku osmijeh vratio na lice.

- Ili ste borac ili niste. Ja padnem, ustanem, obrišem koljena, stavim zavoj i krenem dalje. Imam obitelj, posao, publiku... imam toliko razloga biti sretna - kaže Brena, kojoj se ruke nisu još skroz oporavile.

- Jedan dio ruke apsolutno mi je nepokretan. Mogu samo uzeti čašu, popiti kavu... Imam dugačke nokte na desnoj ruci, što pokazuje da ne radim njome ništa. Na lijevoj nemam, jer je samo ona aktivna - kroz smijeh završava priču pjevačica koja je odlučila malo usporiti životni tempo opuštajući se jogom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 11:55