USKORO IZLAZI IZ BOLNICE

LEPA BRENA NAKON OPERACIJE 'Trpi jake bolove i zato često plače. Oporavak će trajati mjesecima'

LOVRAN - Srpskoj pjevačici Lepoj Breni (53) u subotu su u klinici u Lovranu operirali zglob desne ruke, objavio je Kurir , koji doznaje da je operativni zahvat prošao bez komplikacija te da se Brena osjeća dobro.

Ona se u petak ujutro, nakon doručka na terasi hotela u Novom Vinodolskom, poskliznula i pri nezgodnom padu slomila desnu ruku, ali i ozlijedila lakat lijeve ruke.

- Brena će morati nositi gips najmanje još šest tjedana, a oporavak će trajati najmanje pola godine. Pod nadzorom liječnika bit će još 24 sata. Prima infuziju i koktel lijekova protiv bolova. Kada se probudila iz anestezije, prvo je pitala za Bobu i djecu. Ukoliko ne bude komplikacija, bit će puštena na kućnu njegu - izjavio je neimenovani izvor srpskog Kurira.

Od pjevačice se ne odvajaju njezin suprug Boba Živojinović i sinovi Stefan i Filip.

- Pjevačica je smještena u običnoj sobi i nema posebnih zahtjeva. I dalje trpi jake bolove, tako da je često uplakana. Najteže joj pada što se ne može sama hraniti ići u toalet. Telefon joj neprestano zvoni, a ona ga ne može koristiti. Liječnici se ipak nadaju da će njezin oporavak ići brže jer se nalazi u dobroj formi - zaključuje sugovornik Kurira .

Kao što smo već objavili, Brenina se obitelj oglasila priopćenjem u kojem se zahvalila osoblju lovranske klinike i medijima na objektivnom izvještavanju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 14:24