ZVIJEZDA U USPONU

LIJEPA SPLIĆANKA NAJAVLJUJE Maja Bajamić: 'Uspjet ću uz producenta Michaela Jacksona'

Splićanka već nekoliko godina gradi svoju glazbenu karijeru na estradi, a sad je dobila priliku života

Lijepa Splićanka Maja Bajamić već nekoliko godina gradi svoju glazbenu karijeru na estradi, a sad je dobila je ponudu za suradnju s Jeffom Bovom, uglednim američkim producentom. Bova je surađivao s Michaelom Jacksonom te brojnim drugim velikim zvijezdama, a Maja priznaje da ju je ta ponuda potpuno iznenadila. "Mislim da sam prvih nekoliko sati bila skroz zbunjena. Iskreno, u magli mi je taj dio priče. Sjećam se da sam nekih sat vremena sjedila na kauču i gledala u prazno. Glavom mi je prolazilo djetinjstvo, majka koja me uvijek podržavala i moji pjevački počeci", priznaje Maja.

Ponudu od slavnog producenta dobila je nakon što je čuo njezin hit "Crazy, Hot & Sexy", a na pitanje kako je nastala ta pjesma, otkriva: "Najbolje su stvari spontane­ pjesma je čista zezancija na temu seksa, koja nam je svima uvijek zanimljiva. Smijeh i vrckavost dio dio su veselog i slobodnog duha, kojeg sam ovog puta, uz njihovu podršku, odlučila pokazati." Kad ne pjeva, Maja je posvećena svoj studiju na Filozofskom fakultetu, ali priznaje da žali samo što nikad nije upoznala studentski život u pravom smislu upravo zbog toga jer svaki slobodan trenutak provodi u studiju.

Ipak, glazba je nešto što je najviše usrećuje te je zbog toga jako ustrajna. Na pitanje kako bi sebe opisala, Maja kaže: "Iskrena, maštovita, nepredvidiva, nježna i divlja, živa. To govore i moje pjesme. Obožavam improvizaciju i nepredvidivost u glazbi. Nikad ne znam što će biti u studiju, gdje će nas glazba odvesti. Ne bojim se probati nešto novo i dodati tome nešto "svoje" To me obogaćuje i zabavlja."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 15:55