TINA KATANIĆ

LIJEPA TINA SE ODLUČILA ZA STANKU 'Prijateljice su mi rekle da već iskačem iz paštete'

Prijateljice su joj rekle da već iskače iz paštete, pa se, kaže, orijentirala na inozemnu karijeru.
 Admir Buljubašić/CROPIX

Pobjednica posljednje sezone showa “Zvijezde pjevaju”, zaštitno lice Hrvatske lutrije, bivša Kraljica Hrvatske i jedna od najpoznatijih domaćih manekenki, Tina Katanić, nedavno se vratila s dalekog putovanja gdje je nakon napornog ljeta uživala pod palmama.

- Prijateljice su mi rekle da već iskačem iz paštete i nek’ malo odmorim, pa sam ih i poslušala. Slažem se da treba napraviti malu stanku - kaže Tina. Sad će svoje djelovanja usmjeriti malo izvan Hrvatske.

Naime, kao zaštitno lice Ipaneme za ovaj dio Europe trebala bi putovati na snimanje nove kampanje na Maltu gdje se nada da će susresti Gisele Bundchen koja je zaštitno lice iste obuće za ostatak svijeta.

- Zamislite, da budem uz bok najplaćenijoj svjetskoj manekenki. To bi me baš veselilo - dodaje. Kao zaštitno lice Lutrije, pak, dobila je i svoj animirani lik i postala dimnjačarka koja donosi sreću.

A nakon showa “Zvijezde pjevaju” nudili su joj i profesionalnu pjevačku karijeru, ali to je odbila.

- Nisam htjela dalje. Želim sačuvati što je bilo. No to ne znači da neću iznenaditi nečim u budućnosti - otkriva.

A svidjela joj se i uloga voditeljice u emisiji “Brazuca”.

- To je bilo izvrsno iskustvo koje bih rado ponovila. A najviše me oduševila Mila Horvat. Ona mi je uzor, ako bih ičijim stopama išla, išla bih njezinim - kaže. o A. Bratić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 05:27