UVIJEK POZITIVNA

LIJEPA VODITELJICA RADIJA ENTER 'Volim pokazivati svoje noge, mrzim nositi traperice!'

Lijepa voditeljica koja osvaja srca slušatelja radija Enter te televizije Z1 za Studio govori o svom privatnom i poslovnom životu, strastima prema pisanju i novinarskom poslu te ambicijama

Nina Slišković, 25-godišnjakinja koja je rođena i odrasla u Splitu, ljubav prema voditeljskom poslu spoznala je još kao djevojčica dok se igrala sa svojom sestrom u dječjoj sobi. Danas radi na TV i radio postajama i osvaja srca mnogih i to ne samo svojim seksi izgledom nego i pozitivnom karizmom.

'Nisam mislila da ću se baviti novinarstvom. To je došlo nekako spontano. Kad sam bila mala, sestra i ja smo se uvijek igrale skupa i onda sam ja uvijek bila voditeljica, a ona gost u mojoj emisiji koje smo snimali na tatine kasete', govori simpatična Nina s osmijehom.

Osim što vodi program na radiju Enter, Nina s glumcem Marinkom Lešom vodi i emisiju 'Svakodnevno'.

'Nevjerojatno je, ali mi smo kliknuli na prvu. Nismo se ni znali prije snimanja pilot epizode, a nakon tjedan dana šminkerice su nas već pitale je li se znamo već dugo. Baš su se iznenadile kad smo im rekle. Ali zaista, tako smo kliknuli na prvu i on je sjajan čovjek te mi je jako drago što s njim radim!', priča Nina oduševljeno o svom kolegi.

Nina piše i poeziju u slobodno vrijeme, a svoju knjigu je izdala još prije dvije godine.

'Pjesme su posvećene bivšim ljubavima, sadašnjim ljubavima, u biti sve su to autobiografske pjesme, nisu to neke fitkivne pjesme, svako slovo koje je napisano se i dogodilo', priča nam.

A otkriva i kako se sad nalazi u sretnoj vezi pa su neke novije pjesme posveće ljubavi prema mladom Slavoncu.

'Imam dečka iz Valpova u vezi smo već neko vrijeme. Dosta dobro se slažemo, on je isto tako umjetnički tip, nije klasični, ali ima tu jednu crtu u sebi. Njega isto privlači i pisanje. On je jedna od rijetkih osoba za koje znam da odlaze u knjižnicu, a s druge strane je užasno kul i urban tako da dobro to nekako funkcionira. On me malo spušta kad odem u oblake. A to jednoj Vagi treba', kaže Nina.

Priznaje kako ju je dečko privukao jer je macho, ali ne tipični dok su je prije privlačili sasvim drugačiji tipovi muškaraca.

'Privlačili užasno lijepi plavi dečki s plavim očima i dječjim licem, a nekako što sam starija više volim onako crne, prave frajere, macho muškarce. Ne da budu onako klasični, moraju imati i nešto pomaknuto u sebi', kaže Nina.

Uvijek vesela i nasmijana, zgodna Nina osim šarmantnošću osvaja i svojim dugim seksi nogama, a bez obzira koji stil nosi, priznaje da voli pokazivati svoje glavne adute.

'Mislim da svaka dva mjeseca imam novi stil, ono što ne volim su traperice. Nekako ful volim pokazivati noge, ne znam zašto je to tako', kaže kroz smijeh.

sebujna ljepotica, koja je za Studio pozirala u kratkoj mini haljini za kraj nam je priznala da mrzi nositi traperice. 'Ne znam zašto ih mrzim, ali obožavam pokazivati svoje noge', kaže.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 10:27