U CVIJETU LJUBAVI

LIJEPU ANU ZAVODNIK ODVEO U NJEMAČKU Izvela ga je u sve najbolje restorane pa otišla s njim...

Nakon vikenda kojeg su zajedno proveli u Beogradu, poznati par ide u domovinu slavnog nogometaša.

Tenisačica Ana Ivanović (27) i kapetan njemačke reprezentacije Bastian Schweinsteiger (30) kreću u Njemačku. Nakon što je Ana ugostila svog dečka u rodnom gradu, nogometaš je očito odlučio uzvratiti gostoprimstvo.

- On je oduševljen Beogradom. Ana i njezin brat Miloš potrudili su se biti dobri domaćini. Obišli su najpoznatije restorane, jeli srpsku tradicionalnu hranu, uživali uz domaću glazbu, priča za Blic izvor blizak najbolje rangiranoj srpskoj tenisačici.

On navodi da Ana i Bastian nisu prošetali najprometnijom ulicom u Beogradu - Knez Mihajlovom i Kalemegdanom, “jer su znali da će tamo biti meta mnogih znatiželjnih pogleda”.

- Većinu vremena proveli su u Aninom stanu u Novom Beogradu. On čak nije upoznao ni njezine roditelje, koji će pričekati sljedeću priliku za ručak s izabranikom njihove kćeri. Njihova veza lijepo napreduje, a Bastian će se potruditi da njezin boravak u Njemačkoj bude idealan, priča dobro upućen izvor, i dodaje da Anu, osim privatnog posjeta Njemačkoj, očekuje i poslovni angažman.

- Ona će u Njemačkoj snimati reklamu za jednu poznatu sportsku marku, čije je zaštitno lice, a s kojom i on surađuje. Ana je nedavno odustala od turnira u Linzu zbog povrede kuka, iz predostrožnosti kako se taj problem ne bi pogoršao. Pauzu će iskoristiti za obveze prema sponzorima, ali i za uživanje s dečkom, koji također ne igra zbog povrede tetive, pa će nekoliko mjeseci izostati s utakmica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 20:23