PREKID NAKON SKIJANJA

Ljubavi je došao kraj: Maja Šuput prekinula dvogodišnjuvezu s vlasnikom Hemingwaya

Zagreb, 270510. Prisavlje, Bocarski dom.Predstavljanje novih kupacih kostima marke Goldenpoint u satoru pored Bocarskog doma. Na slici: Maja Suput sa deckom Mariom Kovacevicem.Foto: Ranko Suvar / CROPIX
 Ranko Suvar / CROPIX

Vijest da su pjevačica Maja Šuput i Mario Kovačević, ugledni zagrebački poduzetnik i vlasnik lanaca barova i restorana Hemingway, svoju romansu dogovorno, civilizirano i prijateljski priveli kraju, iznenadila je njihove bliske prijatelje i članove obitelji, piše Story .

Naime, da im u vezi ne cvjetaju ruže, nije se dalo naslutiti, nije postojala sumnja jer je par potkraj prošle godine romantično proslavio dvije godine ljubavi, a još prošle srijede dobro raspoloženi snimljeni su u sjevernoj talijanskoj regiji, u mondenom skijalištu Madonna di Campiglio.

S njima je bila i Nicole, Marijeva 17-godišnja kći koju poduzetnik ima iz bivše veze. I sve se doimalo idilično. Stoga nije bilo ništa neobično kad je pjevačica viđena dva dana poslije kako sama, u tri sata poslije ponoći, napušta zagrebački Green Gold, ali je mnogima bilo šokantno kad je u ponedjeljak bliskim prijateljima priznala kraj ljubavi s Marijem , odnosno da je ponovno – sama, piše Story .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:58