RASKID ZARUKA

LJUBAVNO PROKLETSTVO 'FRENDICE' Jennifer Aniston izgubila još jednog zaručnika?

Justin Theroux navodno je lijepu glumicu ostavio samo nekoliko sati prije vjenčanja
 AFP

Glumica Jennifer Aniston nema previše sreće u ljubavi. Nakon propalog braka s Bradom Pittom nekoliko je puta bila blizu ponovnog vjenčanja, ali sve su njezine veze pukle.

Prema pisanju američkih medija, i veza s Justinom Therouxom došla je do kraja. Justin je Jennifer, kako su prenijeli svi svjetski mediji, ostavio koji sat prije svadbe u Meksiku.

Već imala vjenčanicu

Jennifer je već imala vjenčanicu, a Justin odijelo na sebi, no zbog navodne svađe Justin je odustao i otišao. Posvađali su se jer je ona navodno saznala njegovu tajnu koju skriva godinama. I sama Jennifer je nekoliko puta komentirala da je prati ljubavno prokletstvo. - Postoji čudna paralela između filmova u kojima sam glumila i mog privatnog života - kazala je glumica.

Brojne veze

Naime, Jennifer je nakon prekida s Brad Pittom, s kojim je u braku bila pet godina, izlazila s glumcem Vinceom Vaughnom s kojim se zbližila na snimanju filma “The Breakup”. Kratko nakon što se počelo govoriti o zarukama, par je prekinuo svoju vezu. Kratku romansu je pak imala 2007. s Paulom Sculforoma potom s Johnom Mayerom. Nakon njega ponovno se upustila u kraću ljubavnu avanturu, i to sa zločestim dečkom Gerardom Butlerom. Dok je ona htjela da se njihov odnos razvija prema ozbiljnoj vezi, Butler je bio puno opušteniji.

Jennifer je zaista bila sigurnija nego ikad da je Justin muškarac njezina života te da bi se s njim mogla skrasiti i imati djecu. Čini se da ju je njezino ljubavno prokletstvo ponovno sustiglo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 20:35